Bouwcenter RAB verlengt contract

Samen bouwen we aan FC Lisse. Wie dagelijks of wekelijks rondloopt op ons sportpark ziet dat en voelt dat. Samen bouwen we aan FC Lisse. Met onze leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren. Hoe toepasselijk is het dan, dat BouwCenter Wassenaar (RAB Groep) Bouwcenter RAB Sassenheim Cor Bouckaert een waardevolle bijdrage leveren en dat ook blijven doen. Onder toeziend oog van voorzitter Leon Annokkee tekenden afgelopen zaterdag Ronald van der Klauw en Cor Bouckaert een vernieuwd sponsorcontract in onze Coffee Click Lounge. Beide hebben een bekend gezicht en een rijke geschiedenis bij onze vereniging. Dat zij nieuwe verhalen aan deze geschiedenis toevoegen, maakt ons maar wat trots. Dank jullie wel voor jullie vertrouwen en loyaliteit 💙💛

Wil je meer weten over de producten en diensten van familiebedrijf en groothandel in bouwmaterialen Bouwcenter RAB? Bezoek dan de website https://lnkd.in/eguvPJ5u of bezoek ze fysiek in Wassenaar of Sassenheim.

Zou jij ook weleens willen weten of jouw bedrijf en FC Lisse op sponsorgebied een perfecte match zijn? Neem dan contact op via commercie@fclisse.nl We gaan graag met je in gesprek.

#Voetbal#Plezier & #Samen

CoffeeClick B.V.☕️