Bouwbedrijf Hoekstra & Hoekstra sponsor van de wedstrijdbal tegen ADO’20

Bij de wedstrijd van komende zaterdag tegen ADO’20 is Bouwbedrijf Hoekstra & Hoekstra uit Lisse de sponsor van de wedstrijdbal.

Bouwbedrijf Hoekstra & Hoekstra is voor menig Lisser geen onbekende een dat geldt zeker voor de mensen die met regelmaat Ter Specke bezoeken. Hoekstra en Hoekstra heeft al heel wat steentjes bijgedragen aan de gezonde ontwikkeling van de club, niet alleen materieel, maar ook in daadkracht.

Met meer dan 30 jaar ervaring in bouwen en aannemen is het doel van Bouwbedrijf Hoekstra & Hoekstra nog altijd het realiseren van uw droom als opdrachtgever. Zij gaan graag eens met u rond de tafel zitten om uw wensen vrijblijvend op papier te zetten.

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud, Hoekstra en Hoekstra kan elk project van begin tot eind uitvoeren. Ook duurzaam bouwen doen ze graag bij Bouwbedrijf Hoekstra & Hoekstra. Verantwoord omgaan met energie, grondstoffen, materialen, water en open ruimte. Dat begint al bij het ontwerp, maar geldt met name bij de (ver)bouw en bij het gebruik van het bouwwerk na oplevering. En wordt een gebouw na verloop van tijd gesloopt, dan gebeurt dat ook op een duurzame manier. Bijvoorbeeld door bouwmaterialen waar mogelijk opnieuw te gebruiken of te recyclen – circulair slopen dus – en door het afval door een gecertificeerd bedrijf te laten scheiden. Allemaal met respect voor mens en milieu.

Hoekstra & Hoekstra Bouwbedrijf – Meer en Duin 8-B – 2163 HA Lisse
Tel. 0252 416 782 – email: info@hoekstrabouwbedrijf.nl – <website>