Be smart, vertel jouw verhaal aan Bart

Gistermiddag was het zijn vuurdoop🔥op de club. Alhoewel, eerder in de week ging Bart Heederik al in gesprek met Foppe Hof en pende het verhaal van de afzwaaiende hoofd steward op papier en vertrouwde het vervolgens aan al onze online kanalen toe. Het is een cirkel die rondgaat. Waar een 81-jarige betrokken FC Lisser zijn werkzaamheden neerlegt, pakt een 20-jarige Hillegommer de vrijwilligerstaken juist op. Binnen het blauwgele vrijwilligersgilde versterkt de student Journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht het communicatieteam en gaat vanaf deze week op zoek naar mooie verhalen binnen onze vereniging.

Bart nam zelf het initiatief, pakte de telefoon📞 en nam contact op met onze club. ‘Ik wil heel graag de voetbaljournalistiek in na mijn opleiding. Voetbal is mijn leven, en alles daaromtrent vind ik interessant. Mijn docent op school adviseerde mij ervaring op te doen bij een lokale voetbalvereniging. Alhoewel ik uit Hillegom kom, koos ik voor FC Lisse. In de regio staat FC Lisse er gewoon goed op, is bekend, en is op bepaalde gebieden professioneel. Ik kan hier veel leren, denk ik.’ Dat FC Lisse gistermiddag in eigen huis verloor tegen Scheveningen voor de ogen van de communicatietelg, is jammer maar volgens Bart is er op zijn gebied meer te ontdekken binnen de club dan prestaties op het veld. ‘Natuurlijk denk je direct aan voetbalverslagen als je zegt verslaggeving te willen doen. Maar juist ook buiten de lijnen hebben leden, vrijwilligers en sponsoren vaak een mooi verhaal te vertellen. Iedereen verdient een platform, en met die mensen wil ik graag in gesprek’, besluit de ambitieuze Bart.

Namens heel FC Lisse; welkom Bart en heel veel plezier 💙💛

Heb jij een mooi verhaal, wil jij een keer in gesprek met Bart? Of lijkt het jou ook leuk om als vrijwilliger aan het werk te gaan bij FC Lisse? Op het veld, binnen het communicatieteam, in de sponsorcommissie, achter de bar, in de schoonmaak of zoek jij een ‘functie elders’ binnen en/of rondom onze accommodatie? Mail dan naar communicatie@fclisse.nl We komen graag met je in contact.