Andrea en Ruben ‘Vrijwilligers van het Jaar’

Afgelopen vrijdag vonden onze Vuttersmiddag en Vrijwilligersavond plaats. Naast een zeer waardevol samenzijn, geeft het onze vereniging ook de kans enkele vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten. Dit jaar gingen de oorkondes, bloemen, lovende woorden en de eretitel ‘Vrijwilliger van het Jaar’ naar Andrea van Velzen en Ruben van den Berg.

Waar Ruben met name binnen de lijnen actief is als coach en scheidsrechter, speelt Andrea een belangrijke rol in de barcommissie. Als coördinator van deze commissie kreeg zij te maken met enkele nieuwe teamleden en was er de aanloop richting de nieuwbouw. Ondanks enkele ‘kinderziektes’ werd het in onze nieuwe accommodatie een fantastisch eerste jaar met nieuwe aanwas en duidelijkheid over de bezetting, ook in de nieuwe Coffee Click Lounge, die werd toegevoegd aan het takenpakket van de barcommissie. Andrea zag afgelopen jaar nooit problemen. Liever denkt zij in oplossingen en kan daarbij goed improviseren.

Die positiviteit kan ook aan Ruben worden toegedicht. Zijn vrije tijd besteedt de Lisser aan de JO13-2 waar hij als coach bij betrokken is, en is vaak te bewonderen als scheidsrechter op Ter Specke. Volgens de aandragers van Ruben als ‘Vrijwilliger van het Jaar’ is hij nooit te beroerd iets voor de club te betekenen. Hij doet dat altijd vol positiviteit en als hij vindt dat iets anders moet, doet hij dat opbouwend.

Andrea en Ruben. Samen zijn jullie ‘Vrijwilliger van het Jaar’. Dank jullie wel dat jullie FC Lisse een blauwgeel en warm hart toedragen 💙 💛

Wil je ook eens ervaren of vrijwilligerswerk iets voor jou is? FC Lisse biedt vele mogelijkheden. Ontdek ze met ons op https://lnkd.in/eNSHrqsi

#Voetbal#Plezier & #Vrijwilligers