Remi van Ekeris terug bij FC Lisse

Elke dag bezig mogen zijn met voetballen, het is een droom voor velen omdat te mogen ervaren. Trainen op het allerhoogste niveau in Nederland. Toch begint het te knagen want je wilt om de “knikkers” voetballen. In een notendop het verhaal van Remi van Ekeris. En om voetballen om het “echie” weer te beleven, komt vanaf 1 januari 2023 Remi weer terug naar zijn vertrouwde omgeving en sluit hij aan bij de selectie van Raymond Bronkhorst. Een selectie die hij een jaar geleden verliet.

Remi over zijn terugkeer naar sportpark Ter Specke “Ik heb nagedacht wat het beste voor mijzelf is en mijn gevoel hierin is heel belangrijk. Na contact met FC Lisse werd mijn gevoel sterker dat ik weer plezier wilde beleven aan het voetballen en na goed contact tussen FC Emmen en FC Lisse is het snel gegaan en ben ik blij dat ik terug ben in Lisse en bij de groep”.

Technisch manager Kevin Winter is blij dat Remi weer aansluit. “Ik heb altijd contact gehouden met Remi en Remi ook met de spelersgroep. Wanneer blijkt dat Remi graag meer wil voetballen dan gaan we er alles aan doen om een jongen van de club weer terug te laten keren. Ik ben blij dat dit gelukt is”.

Remi tekent een contract voor anderhalf seizoen en we wensen Remi veel succes en vooral veel voetbalplezier toe.