Maak kennis met FunFit

Onze nieuwe accommodatie ademt en huisvest niet alleen voetbal. Ons complex is ontworpen om meer partijen samen te laten werken in één gebouw. Op fclisse.nl stellen we ze aan je voor. Aan de hand van onderstaande vragen maken we kennis met Mark van Marrewijk, eigenaar van sportschool FunFit.

Wie zijn jullie en wat doen jullie?

FunFit, de nieuwe sportschool in het mooie pand van Fc Lisse.

Wij zijn een gym waarbij alles draait om persoonlijke aandacht. We geven veel Personal Trainingen en Small Group Trainingen. Maar daarnaast is het ook mogelijk om vrij te trainen. We hebben daarom ook abonnementen voor de fitness. Ook hier krijg je altijd een persoonlijk schema zodat je precies doet wat aan jouw wensen en doelstellingen bijdraagt.

Wie zijn jullie klanten en waarom kiezen ze voor jullie organisatie?

Onze klanten zijn mensen die houden van goede begeleiding tijdens het sporten. Waarbij altijd rekening wordt gehouden met hun achtergrond. Ook is het ‘normaal doen’ en de gezelligheid erg belangrijk. Er wordt altijd een praatje gemaakt. Mensen die willen sporten waarbij er echt aandacht voor ze is, maar waar ook altijd ruimte is voor een glimlach.

Wat is jullie link met FC Lisse/ wat is jullie gezamenlijke geschiedenis?

De link met Fc Lisse gaat op voetbal gebied al 30 jaar terug. Toen Mark van Marrewijk begon met voetballen en alle jeugdelftallen t/m het eerste elftal heeft doorlopen. De sfeer die ook altijd bij Fc lisse aanwezig is, in combinatie met presteren is een hele mooie en toepasselijke brug naar waar FunFit voor staat. Verder kunnen de spelers van het eerste elftal de afgelopen 5 jaar gebruik maken van de sportschool. En veel leden hebben ook bij ons gesport en komen nu weer bij ons sporten. Dat is natuurlijk super leuk.

Wat vinden jullie van de huidige nieuwe accommodatie?

Wij denken dat Fc Lisse ontzettend trots mag zijn op zo’n geweldig nieuwe accommodatie. Alles nieuw, alles nog mooier en professioneler. Ook  veel verbinding tussen de voetbalclub en alle maatschappelijke partners. Steeds meer bedrijven die daardoor ook samenwerken. Het is een onmisbare plaats voor heel veel mensen uit Lisse.

De realisatie van het gehele complex is nog in volle gang. Waar kijk je het meeste naar uit de aankomende tijd?

Wij kunnen niet wachten tot alles gesloopt is en daarna alles helemaal netjes en toegankelijk is buiten. Dan is het echt af en ziet het er nog mooier uit.

FC Lisse heeft de kernwaarden Samen, Plezier, Ontwikkeling, Respect en Trots hoog in het vaandel staan. Welke van deze S.P.O.R.T.-waarden spreekt/spreken jou het meeste aan en waarom?

Samen en Plezier. Omdat we dit in de sportschool ook belangrijk vinden en altijd nastreven. Zonder plezier houd je iets nooit vol. Wij hebben heel veel vaste klanten die al 6 jaar lang meerdere keren per week hun weg vinden naar ons. Dit kan alleen als je samen hard werkt en altijd met een glimlach.

Zou je zelf nog iets willen toevoegen dat je graag aan ons kwijt wil?

We kijken enorm uit naar de samenwerking met Fc lisse. Hopelijk komen er vele leden ook bij ons sporten. Vanaf €24,95 per maand kun je al lekker trainen.

Wil je meer weten over FunFit? Ga dan naar https://funfit.nu/