• Sponsors wedstrijdbal komende zaterdag Beijk Klus- en Montagebedrijf en Bouwgroep Horsman & Co

  19 mei 2022 Jan Hageman
 • Voor de wedstrijd tegen VV Goes hebben we komende zaterdag twee balsponsors.

  Beijk Klus- en Montagebedrijf
  Eerst bordsponsor en nu balsponsor. Nog maar kort geleden tekende Rikkert Beijk met een tevreden glimlach een overeenkomst met FC Lisse voor zijn reclamebord en voor vandaag tekent hij in voor sponsoring van de wedstrijdbal. Dan hou je niet alleen van voetbal, maar zeker ook van de club waar je je hele jeugd sport hebt beleefd.

  Het voetbalplezier is Rikkert met de paplepel ingegoten. Vader Leo was zijn leven lang zeer actief bij de voetbalgemeenschap van Lisse. Rikkert wil, naast een ondersteuning van het vlaggenteam, de sponsoring daarom ook graag opdragen ter herinnering aan zijn vader Leo.

  Tegenwoordig heeft Rikkert een klus- en montagebedrijf. Je kunt hem inhuren voor alle voorkomende verbouwingen en/of klussen in, aan en om de woning. Rikkert is te bereiken via het sturen van een mailtje : info@beijkklus-montage.nl Of rechtstreeks te bellen: mob. 06-153 04 615

  Wedstrijdbalsponsors komende zaterdag zijn Beijk Klus- en Montagebedrijf en Bouwgroep Horsman & Co

  Bouwgroep Horsman & co
  De andere balsponsor vandaag is Bouwgroep Horsman & co. Dit bouwbedrijf heeft, o.a. als bouwer van het huidige complex in 1981, een lange duurzame band met de voetbalvereniging. Al 125 jaar is dit bedrijf actief in de Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer en heeft hierbij een goede reputatie opgebouwd. Door met de klant mee en verder te denken weten ze altijd een prettige woon- en werkomgeving te creëren. Horsman & co geeft het vertrouwen dat alles in orde komt. En dat vertrouwen willen ze vandaag overbrengen op de spelers met het sponsoren van de wedstrijdbal.

  Meer weten over Horsman & co, ga naar https://www.horsman.nl.  

  Wedstrijdbalsponsors komende zaterdag zijn Beijk Klus- en Montagebedrijf en Bouwgroep Horsman & Co 1