• De wedstrijdbal van a.s. zaterdag tegen Sparta Nijkerk staat op naam van onze hoofdsponsor BE Networks. BE Networks is een van oorsprong Belgisch bedrijf met vestigingen in verschillende steden in Europa, waaronder Amsterdam. Aanvankelijk was BE Networks vooral gespecialiseerd in adviezen op het gebied van software en assisteerde men bij het kopen en verkopen van IT-gerelateerde producten en telefoonapparatuur. Inmiddels is het een van de belangrijkste spelers op de markt voor het leveren van nieuwe en opgeknapte (refurbished) hardware apparatuur van de bekende merken Cisco, HP, Juniper en Dell/EMC.Hiervoor koopt BE Networks bij diverse bedrijven de overtollige apparatuur op. In de eigen engineerings- en service afdeling krijgt de hardware weer een hoog kwaliteitslabel. Zij zijn de enige IT-experts die erkennen dat het vaak voor de klant beter is niet meteen de allernieuwste technologie├źn aan te bieden. In plaats daarvan leveren zij volledig op maat gemaakte services voor haar klanten via uiterst duurzame, gereviseerde systemen van hoge kwaliteit met vernieuwde levenscycli. De technologie is van A-kwaliteit, omdat hun internationale ISP- en communicatiepartners hun producten zo vroeg vervangen dat BE Networks jonge, hoogwaardige technologie kan leveren tegen volledig unieke prijzen, met flexibele terugkoopopties, levering op de volgende dag en levenslange garanties. Dat betekent uitstekende technologie, tegen budgetvriendelijke kosten.

    Bij BE Networks is men geneigd de lat altijd heel hoog te leggen. Dat garandeert een uitstekende service, een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Men is dan ook gespecialiseerd in standaard, maar zeker ook in niet-standaard systemen. BE Networks staat er om bekend dat zij de wensen en behoeften van de klant in verschillende situaties kan doorgronden en begrijpen. Hierdoor kan men de klant de beste oplossingen aanbieden.

    Als een constante en betrouwbare leverancier aan kleine, middelgrote en grote ondernemingen, serviceproviders en overheidsinstanties is BE Networks het bedrijf geworden zoals het nu is: betrouwbaar, stabiel en een partner voor de lange termijn. En dat zijn ze niet alleen voor hun klanten, maar ook voor FC Lisse.

    Meer weten? Bezoek eens de site: http://www.be-networks.be