• Voetbalkamp

  Elk jaar gaat er een grote groep jeugdleden van FC Lisse op voetbalkamp. Het kamp is voor de jongens en meisjes van de C-D-E-F jeugd van FC Lisse. Elk jaar treft een kampstaf van zo’n 10 personen de voorbereidingen voor dit kamp. Tijdens het kamp gaan er ook nog zo’n 25 kampleiders mee die gedurende de dag de deelnemers begeleiden met de spellen en activiteiten.

  In 2022 wordt het voetbalkamp gehouden van 11-16 juli.

  De inschrijving is pas compleet als het volledige bedrag (€170,-) is overgemaakt op NL28INGB0006660797 t.n.v. F.C. Lisse o.v.v. “[naam kind]”.

  UPDATE

  Voetbalkamp 2022 start alvast goed, alle inschrijvingen zijn geteld! Massaal schreven jullie je in voor de leukste week van het jaar. En wij hebben goed nieuws…ALLE 136 KINDEREN KUNNEN MEE! We hebben hiervoor extra ruimte moeten bijboeken en gelukkig was die mogelijkheid er. Er is een enkeling die nog niet heeft betaald: doe dit a.u.b. zo snel mogelijk. Mocht je nog een sponsor kennen die het F.C. Lisse voetbalkamp wil ondersteunen, neem dan contact op met Ronny Grimbergen.
   
  Wie nog inschrijft via het formulier hieronder, doet dat voor de wachtlijst.
   
  KAMPKRANT

  Download hieronder de kampkrant waarin alles staat wat je moet weten! Mocht je toch nog een andere vraag hebben dan kunt u mailen naar voetbalkamp@fclisse.nl.

  kampkrant 2022

 • Inschrijving voor wachtlijst (!) voetbalkamp 2022