ZVV Ter Specke – oliebollentoernooi

FC Lisse sluit ook voetbaljaar 2018 af met Oliebollentoernooi in huiskamersfeer

In navolging op de succesvolle eerdere edities organiseert de zaalvoetbal-/evenementencommissie ook dit jaar weer het Oliebollentoernooi. Editie 2.18 wordt gehouden op maandag 31 december a.s.

Ook deze vierde editie belooft weer een waar spektakel te worden. In het speelschema is ruimte voor maar liefst 25 teams die verdeeld in 5 poules het jaar sportief en gezellig afsluiten. Het sportieve gedeelte begint ’s morgens om 09.00 uur en rond 19.45 uur sluit de kantine zodat ook de barmedewerkers op tijd naar huis kunnen. Net als bij de voorgaande edities zullen de oliebollen (volgens oud-holland recept) weer volop aanwezig zijn. Om de FC Lisse-familiesfeer nog verder uit te dragen, zal er voor de allerkleinste in de kantine een klein springkussen aanwezig zijn. Voor de wat oudere jeugd is veld 10 beschikbaar om een balletje te trappen. Kortom een dag voor het hele FC Lisse-gezin.

Op dit moment hebben zich reeds 16 teams (ook damesteams zijn welkom) ingeschreven om de sportieve strijd aan te gaan. Teams die zich voor deze dag nog willen aanmelden kunnen dit doen bij Arnoud Kool via mailadres ako@interplanbouwsupport.nl. Schrijf dus snel in want ook dit jaar geldt, wie het eerst komt die het eerst maalt en VOL=VOL.

Onder de bekende slogan Samen Sterk gaan we er met zijn allen een topdag van maken. Ook als niet zaalvoetballer bent u van harte welkom om dit fantastische evenement met de gehele familie mee te maken. Tot maandag 31 december a.s. in de Ter Specke-hal.