Zomerclinic 2020 groot succes! Vrijwilligers bedankt!

Donderdag 23 juli stond er voor de jongste jeugd (JO8 t/m JO12 & MO8 t/m MO12) de eerste zomerclinic op het programma. Met maar liefst 99 kids, 54 in de ochtend en 45 in de middag, een overvolle maar uitdagende dag voor onze selectietrainers. In overleg was er voor beide groeperingen een attractief en leerzaam programma in elkaar gedraaid. Verdeeld over de 3 trainingsmomenten waarbij de trainers in de ochtend ook nog werden ondersteund door Tom Noordhoff. Tom is speler van ons eerste elftal en trainer bij de jeugd van Ajax en dus een mooi voorbeeld voor de FC-jeugd. Dat binnen de FC ook het damesvoetbal leeft, was te zien aan het enthousiasme en de deelname van maar liefst 28 jonge dames. Ook dit is FC Lisse anno 2020.

Tussendoor stond er voor iedereen volop limonade en een gezonde snack (appel/banaan) klaar op het sfeerterras. Na de laatste trainingssessie (toernooivorm) verzamelde iedereen zich rondom de trainers om de clinic als “FC Lisse-familie” met geklap en gejoel voor ouders, trainers en zichzelf af te sluiten. Met een snoepzak en oorkonde tot besluit werd deze eerste Zomerclinic op mooie wijze afgesloten.

Deze dag kan alleen maar mogelijk gemaakt worden door inzet van een heel aantal vrijwilligers die we hierbij nogmaals, en in willekeurige volgorde en hopelijk zonder iemand te vergeten, bedanken. Allereerst de selectietrainers Ronnie (O23), Mark (O18), Mischa (O17), Jesper (O14) en Roy (O13) voor het leiden van de onderdelen met ondersteuning van Tom. Danielle met hulp van Diny voor de bar-/keukenondersteuning en de oorkondes. Paul voor het verzorgen van de lunch voor de trainers, Maarten voor de trainingsmaterialen, Theo voor de bestellingen en aanpassen kassasysteem en Jumbo Lisse voor het leveren van het gezonde tussendoortje.

Nogmaals dank aan allen en wat ons betreft op naar een volgende editie!

Namens de Evenementencommissie en TCO FC Lisse
Arnoud & Rory