Zaterdag 7 december Ladies Day bij FC Lisse

Het meiden- en vrouwenvoetbal binnen FC Lisse is zich enorm aan het ontwikkelen. Ruim 130 meiden en vrouwen staan wekelijks op het (trainings)veld om lekker te voetballen. Ook dit seizoen is er weer een groot aantal nieuwe leden bijgekomen, zeker in de jongste groeperingen. Er zijn zelfs zoveel aanmeldingen dat er na de winterstop een 3e MO11 team kan worden samengesteld.

Net als in januari van dit jaar wordt er weer Ladies Day bij FC Lisse georganiseerd. Op zaterdag 7 december krijgt het dames- en meisjesvoetbal een speciaal geel/blauw-podium. Om 13.00 uur speelt FC Lisse Dames 1 tegen FC Rijnvogels 4 haar wedstrijd op het hoofdveld met ondersteuning van alle sfeervolle en kleurrijke voorzieningen die ook bij wedstrijden van Zaterdag 1 worden ingezet. Dat betekent een opkomst onder begeleiding van onze jongste meidenteam de JO9-7M voor het damesteam van FC Lisse door een haag van jonge kleurrijke vlaggendragers op het veld. Pupil van de week is Olivia van der Lans. Olivia speelt ook in de JO9-7M

Fotografen Denise Vink en Linda van der Lans zorgen er voor dat dit sfeervolle evenement wordt vastgelegd met de camera. Ook de mediaruimte en de balpilaar worden voor deze wedstrijd van Vrouwen 1 ingezet. Na de wedstrijd is er een gezellig samenzijn met alle voetballende meiden en vrouwen van FC Lisse en de vrijwilligers die bij het meiden -en vrouwenvoetbal betrokken zijn.

Tot 7 december!