Zaterdag 2 door in de beker

Tijdens de goede prestaties van Ajax tegen Juventus speelde ons belofte team van de zaterdag 2 hun eigen bekerpotje om bij de laatste vier te komen van district West II.

Dit zeer jeugdige team onder leiding van Richard van heulen maakt grote sprongen dit seizoen na een stroeve start in de competitie hebben ze na de winterstop de goede lijn te pakken en kunnen ze as zaterdag al bijna veilig spelen tegen Noordwijk 2. Gisteren moesten we het opnemen tegen rijnvogels 3 wat een lastige hobbel zou worden…

De eerste helft kwam lisse niet in hun favoriete spelletje mede door goed jagen en kort dekken van de tegenstander. 0-0 de rust in en na wat kleine veranderingen in de rust moest het in de tweede helft beter. Gelukkig ging het lopen en kregen we bij vlagen weer prachtige aanvallen te zien.

Na 15 min was het dan eindelijk raak via een snelle aanval met Bryan vanaf links mooi voorgezet op onze topscorder van dit seizoen Ayrton 0-1….en dat was in totaal de  nr 34 van de spits.

Hierna was het klaar met rijnvogels en scoorden wij nog via gelegenheidsspits Micha een prachtige streep in de korte hoek…0-2. Na nog een aantal kansen niet te kunnen benutten was het opnieuw Ayrton die de 0-3 netjes in de bovenhoek schoot..de 35 ste was een feit.

Wederom een ronde verder in de beker wat een knap resultaat is voor dit zeer jonge team van lisse 2. As zaterdag spelen deze toppers 11:00 thuis tegen Noordwijk wat altijd spektakel opleverd.