Zaalvoetbal

FC Lisse organiseert in de Ter Specke Sporthal sinds 1981 één van de grootste zaalvoetbalcompetities van ons land. Dit seizoen is er een record aantal van 41 teams, verdeeld over een A, B, C, D en E poule. In het zaalvoetbalseizoen, dat loopt vanaf eind augustus t/m eind mei, worden maar liefst 550 wedstrijden vastgesteld. Reguliere competitie op elk gewenst niveau en een spannend bekerprogramma zorgen voor een zeer uitdagend seizoen. De speelavonden zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. De arbitrage van de wedstrijden is in handen van zo’n 9 scheidsrechters, terwijl de haldienst bij toerbeurt verzorgd wordt door de spelers van de teams.
De uitslagen en de standen worden bij gehouden via deze site (fclisse.nl). Op onze Facebookpagina worden meer actuele zaken weergegeven en is er regelmatig verslag met live wedstrijden.

Dit alles is te volgen op: FacebookVoor vragen, plaatsing op de reservelijst of voor andere zaken betreffende het zaalvoetbal bij FC Lisse kunt u contact opnemen met één van de commissieleden.
Gerard van Dijk (coördinator): dijk9526@planet.nl

Arnoud Kool (wedstrijdsecretaris): ako@interplanbouwsupport.nl
Gert de Visser (secretaris, scheidsrechters-en strafzaken): gertdevisser@telfort.nl
Anco Dubbeldam (algemeen): anco.dubbeldam1@gmail.com
Pim Schalk (algemeen, data, standen en uitslagen): pimschalk@hotmail.com

Tussenstanden en uitslagen vindt u via deze link: https://www.tournify.nl/live/fclissezaalvoetbal

Competitieschema Ter Specke 2019-2020 deel 5