Wereld Wijnen staat borg voor een geslaagd wijnkeuze bij ieder evenement.

Het succes van de lunch in het sponsor home voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen VVSB was niet alleen te danken aan de kok en medewerkers van De Vier Seizoenen, maar werd mede een topper door de juiste selectie van bijpassende wijnen. De keuze van deze wijnen was in handen van Wereld Wijnen uit Lisse.

Op wijn kan je afstuderen. Dat is een ingewikkelde materie waarbij keuzes worden bepaald door o.a. de smaak, de structuur en temperatuur van de gerechten. Daarbij komt dat er ontzettend veel verschillende soorten wijnen zijn, waarbij ook nog eens het jaar van de oogst van de druiven bepalend kan zijn voor het eindresultaat van de wijn. Het was ook niet verwonderlijk dat voor de juiste wijnkeuzes en leveranties een beroep werd gedaan op Martijn Claassen van Wereld Wijnen.
Martijn heeft al meer dan 22 jaar ervaring in de horeca/wijnhandel, waarvan de laatste 8 jaar als bedrijfsleider/sommelier bij restaurant De Vier Seizoenen en restaurant Het Oude Dykhuys.
Daarnaast heeft Wereld Wijnen een eigen vestiging aan de Heereweg in Lisse. In deze winkel (geopend op vrijdag- en zaterdagmiddag van 12.00 – 17.00 uur) kan men terecht voor een deskundig advies. Door de ervaring met wijn-spijscombinaties en de vele smaken en soorten wijn, weet Martijn u een passend advies te geven. Op basis van uw antwoorden op een paar eenvoudige vragen, verzorgt hij voor u een offerte op maat.
Martijn heeft maar één doel: hij wil u thuis laten genieten van mooie, smaakvolle en exclusieve wijnen. Maar natuurlijk ook gemakkelijke wijnen voor op de bank, met vrienden of voor een feest.
Ook als u catering nodig heeft, zakelijk of privé, is Wereld Wijnen (als wijn cateraar) de geschikte partner.
Gaat u naar een feestje en wilt u niet met lege handen aankomen, ook dan heeft Wereld Wijnen de oplossing. Zij bieden het hele jaar door leuke en verrassende geschenken, mooie aanbiedingen en uitdagende wijnen.

Bezoek vooral eens de smaakvol ingerichte en aanlokkelijke website van Wereld Wijnen. Via de site kunt u een wijnadvies opvragen, een proefdoos laten samenstellen, of zelfs een wijnproeverij (thuis of op uw bedrijf) boeken. En natuurlijk kunt daar ook gewoon uw favoriete wijn bestellen.
Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met Martijn. Hij staat altijd graag voor u klaar.
Het adres: Heereweg 175 – 2161BC Lisse; info@wereld-wijnen.com ; www.wereld-wijnen.com