Welkom nieuwe sponsoren!

Bij de aanvang van dit nieuwe seizoen mogen we ook weer enkele nieuwe bord-sponsoren verwelkomen.
Zo is Goodnight Slaapkamers een nieuwkomer vanuit Cruquius Plaza.
Met een toonzaal van 3 etages en een oppervlakte van 5000m² met tientallen smaakvolle up-to-date slaapkamerstudio’s en een Outlet van ruim 1000m² durft de grootste slaapkamerspeciaalzaak in deze regio te garanderen voor iedere slaapkamer en slaapkamerwens een oplossing in huis te hebben.
Met ruim 25 jaar ervaring als de grootste slaapkamer van Nederland beschikt Goodnight Slaapkamers over intensief opgeleide en ervaren verkoopadviseurs, die u een persoonlijk slaapadvies kunnen bieden, uitgebreide service en garantie, en een eigen expeditie met vakkundig opgeleide monteurs die al uw aankopen zorgvuldig voor u kunnen bezorgen en monteren.
Het assortiment bestaat uit alle gerenommeerde topmerken op het gebied van bedden, matrassen, beddengoed en alles wat daarbij hoort. Ook voor de verdere inrichting kunt u terecht bij Goodnight Slaapkamers.
Maatwerk van klassiek tot modern en van luxe tot eenvoudig. Boxsprings, lattenbodems, matrassen, ledikanten, kasten op maat, slaapbanken, waterbedden, nachtkastjes, commodes, bedtextiel van hoeslakens tot spreien, dekbedden en kussens.
Zo biedt Goodnight van klassiek tot modern, van luxe tot eenvoudig, met continu wisselende kortingen en speciale aanbiedingen, voor iedereen wat wils.
Kampt u met slapeloosheid, rug- of spierklachten? Mist u een goede nachtrust of een comfortabel bed?  Goodnight helpt u graag bij elke aanschaf voor uw slaapkamer en verbetering  van uw slaapcomfort.
Bezoek de toonzaal aan de Spaarneweg 18 op Woonboulevard Cruquius Plaza. www.goodnight.nl
Voor de deur is volop gratis parkeergelegenheid en de versgemalen koffie staat altijd voor u klaar.
Want met Goodnight slaapkamers, is het altijd Goedemorgen!

 

Nog zo’n nieuwe bord-sponsor is Metico Installatietechniek bv uit Hoofddorp.
Metico Installatietechniek adviseert, ontwerpt en monteert installaties op het gebied van
• Brandwerende applicaties
• Droge blusleidingen
• Werktuigkundige installatie
• Sanitaire installatie
• Zink- en koperwerk
Bij iedere opdracht selecteert men de beste specialisten voor die opdracht. Dit resulteert in tijd-efficiency, de hoogste kwaliteit en de meest gunstigste prijs.
U kunt hier onder meer terecht voor een secuur beveiligingssysteem, een optimaal werkend data- en telecommunicatiesysteem. Of zoekt u een ideale werk- en leefomgeving door een gezond klimaatsysteem. Metico Installatietechniek ontwerpt, bouwt en beheert complete installaties.
Van industrie, utiliteit en scholen tot woningcoöperaties, verzorgingstehuizen en ook particuliere woningen. Of het nou gaat om nieuwbouw of renovatie… voor alles hebben zij een duurzame en technische oplossing.
Metico is een uiterst modern bedrijf met een duidelijke visie over een schone aarde die verantwoord moet worden doorgegeven aan volgende generaties.
Daarom zoekt zij continue naar materialen en processen die mens en milieu zo min mogelijk belasten.
Energiezuinige en milieuvriendelijke ontwerpen van CV en/of klimaatinstallaties is corebusiness voor dit bedrijf.
Niet alleen aan de ‘voorkant’, maar ook aan de ‘achterkant’ van iedere klus wordt gedacht aan milieu.
Het afvoeren van materialen, bij zowel nieuwbouw als renovatie, gebeurt op een verantwoorde manier. Maar ook de kwaliteit en veiligheid van het uitvoeren van de installatiewerkzaamheden van zowel haar eigen medewerkers als de eindgebruiker worden continue gemonitord en gewaarborgd.

Het adres:
Metico Installatietechniek B.V.
Daalmeerstraat 24
2131 HC Hoofddorp
www.metico.nl