Wedstrijdbal tegen De Dijk gesponsord door Bloemen- en planten-op-pot Thuisverkoop ‘Bij de Hertjes’ en Sporken Natuursteen.

Dat Meko Hulsebosch naast de kwekerij ook nog een uitgebreide productie en handel heeft in sfeervol opgemaakt bakjes met narcissen, tulpen, hyacinten en planten zoals violen en perkplantjes, is langzamerhand genoegzaam bekend.
En dat dit bedrijf ook een thuisverkoop heeft voor particulieren begint inmiddels ook door te dringen tot steeds meer inwoners uit onze streek. Met in de voortuin een klein hertenkampje heeft men de winkel de toepasselijke naam ‘Bij de Hertjes’ gegeven.
In deze sfeervol ingerichte ruime winkel, ondergebracht in een klein gedeelte van het bedrijfspand, is een uitgebreid assortiment te vinden aan sierlijk opgemaakte bollen-in-pot met toegevoegde waarde.

De bollen en of plantjes worden opgemaakt in o.a. wilg, hout, zink, glas of andere natuurlijke materialen. De variaties zijn uitgebreid en getuigen van veel creativiteit. Creaties in groot en klein, voor binnen en voor buiten.
Een bezoekje is zonder meer de moeite waard. U zult verrast zijn over het uitgebreide assortiment en de billijke prijzen. Alle reden voor een bezoek.
De winkel heeft beperkte openingstijden, dus houd daar rekening mee.

Sporken Natuursteen is gespecialiseerd in gedenkstenen en grafmonumenten.
Naast een uitgebreid assortiment uit voorraad is een persoonlijke inbreng natuurlijk ook mogelijk.
Dit kan niet alleen op het gebied van vormgeving van de steen, maar ook wat betreft lettertypen en vormen. Ook restaureert men grafstenen en brengen desgewenst nieuwe inscripties aan op bestaande stenen.
Sporken Natuursteen kent een kleine organisatie, waardoor de lijn met de klant kort is en een flexibele aard kent.
Maak eens vrijblijvend een afspraak en laat u informeren over de vele mogelijkheden.
Het adres: Sporken Natuursteen – Vennestraat 25 – 2161LE Lisse; tel. 0252429024 – 06 250 167 90; www.sporkennatuursteen.nl

FC Lisse is Nico Hulsebosch en Ronald Sporken zeer erkentelijk voor deze balsponsoring!