Wedstrijdbal tegen ASWH gesponsord door Goodnight Slaapkamers en Castien Vastgoed B.V.

De wedstrijdbal komende zaterdag tegen ASWH staat op naam van Goodnight Slaapkamers en Castien Vastgoed BV.
Castien Vastgoed BV ontwikkelt bouwprojecten in de burgerlijke en utiliteitsbouw. Compleet vanaf bouwgrond tot definitieve realisatie.
Goodnight Slaapkamers is een speciaalzaak op het gebied van slaapcomfort en is gevestigd op Woonboulevard Cruquius Plaza.

Castien Vastgoed BV heeft in Lisse al vele projecten gerealiseerd. Denk hierbij aan woningbouw in De Blinkerd, Poelpolder II en Lisse Rond. Ook diverse appartementencomplexen staan op z’n portfolio: in de Rooversbroekpolder, La Cascade en niet te vergeten de realisatie van “Heerehof” aan de Heereweg met starters-appartementen en winkelruimte.
Achter dit projectontwikkelingsbedrijf gaat Nico Castien schuil. Bij iedere thuiswedstrijd vinden we Nico op een vaste plek op de staantribune. Het supporter schap van Nico is niet vreemd, want de naam Castien is in Lisse al bijna een eeuw verbonden met het voetbal, zowel bestuurlijk als actief voetballend. En eigenlijk niet alleen voetballend, maar ook fietsend. Dat Nico ooit de winnaar van de eerste Tour de Lisse was in 1957, mag natuurlijk ook niet onvermeld blijven.

Goodnight Slaapkamers is met 3 etages en 5000 m2 oppervlakte met recht een van de grootste slaapkamerspeciaalzaken van Nederland. Met tientallen smaakvolle up-to-date slaapkamerstudio’s heeft Goodnight voor iedere slaapkamer en slaapkamerwens een oplossing in huis.
Nagenoeg alle bekende topmerken zijn te vinden in deze mega-store.
En zo biedt Goodnight van klassiek tot modern, van luxe tot eenvoudig, met continu wisselende kortingen en speciale aanbiedingen, voor iedereen wat wils. Boxsprings, lattenbodems, matrassen, ledikanten, kasten op maat, slaapbanken, waterbedden, nachtkastjes, commodes, bedtextiel van hoeslakens tot spreien, dekbedden en kussens.
Kampt u met slapeloosheid, rug- of spierklachten? Mist u een goede nachtrust of een comfortabel bed? Bij Goodnight helpen ze u graag bij elke aanschaf voor uw slaapkamer en verbetering van uw slaapcomfort.
Ga gerust eens langs voor een bezoekje aan de toonzaal aan de Spaarneweg 18 op Woonboulevard Cruquius. Voor de deur is volop GRATIS parkeergelegenheid en de versgemalen koffie staat altijd voor u klaar. Want met Goodnight slaapkamers, is het altijd Goedemorgen!

FC Lisse is Castien Vastgoed BV en Goodnight Slaapkamers zeer erkentelijk voor hun ondersteuning.