Wedstrijdbal tegen asv De Dijk op naam van BE Networks

De wedstrijdbal van komende zaterdag tegen asv De Dijk staat op naam van onze hoofdsponsor BE Networks.
BE Networks is een van oorsprong Belgisch bedrijf met tegenwoordig ook vestigingen in verschillende steden in Europa, waaronder Amsterdam. Aanvankelijk was BE Networks vooral gespecialiseerd in adviezen op het gebied van software en assisteerde men bij het kopen en verkopen van IT-gerelateerde producten en telefoonapparatuur.
Inmiddels is het een van de belangrijkste spelers op de markt voor het leveren van nieuwe en opgeknapte (refurbished) hardware apparatuur van de bekende merken Cisco, HP, Juniper, Nortel Equipment en Sun Microsystems.
Hiervoor koopt BE Networks bij diverse bedrijven de overtollige apparatuur op. In de eigen engineerings- en service afdeling krijgt de hardware weer een hoog kwaliteitslabel.
Bij BE Networks is men geneigd de lat altijd heel hoog te leggen. Dat garandeert een uitstekende service, een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Men is dan ook gespecialiseerd in standaard, maar zeker ook in niet-standaard systemen.
BE Networks staat er om bekend dat zij de wensen en behoeften van de klant in verschillende situaties kan doorgronden en begrijpen. Hierdoor kan men de klant de beste oplossingen aanbieden.
Men werkt samen met ’s werelds toonaangevende technologiebedrijven om maximale zakelijke voordelen te bieden aan de klanten. Als een constante en betrouwbare leverancier aan kleine, middelgrote en grote ondernemingen, serviceproviders en overheidsinstanties is BE Networks het bedrijf geworden zoals het nu is: betrouwbaar, stabiel en een partner voor de lange termijn. Zij kunnen direct in eerste klas condities uit eigen voorraad leveren!
Meer weten? Bezoek eens de site: http://www.be-networks.be