Scheidsrechters

Scheidsrechters

FC Lisse beschikt over een enthousiast scheidsrechterskorps. Daarnaast fluiten bij FC Lisse de senioren en A/B/C-junioren jeugdwedstrijden van de D/E/F-pupillen. Interesse om ook wedstrijden bij FC Lisse te fluiten? Neem dan contact op met de Scheidsrechterscommissie!

De scheidsrechterscommissie van FC Lisse bestaat uit:

Coördinator: Frank Meeuwenoord

scheidsrechter2 scheidsrechter

Voorbereiding bij het fluiten van een jeugdwedstrijd

Om het fluiten van jeugdwedstrijden door jeugdspelers vlekkeloos te laten verlopen heeft de scheidsrechterscommissie een aantal spelregels opgesteld.

  • Meld je 30 minuten voor de wedstrijd in de commissiekamer bij de gastheer/gastvrouw. Van hen krijg je een fluitje, pen, notitieboekje en sweater met daarop vermeld ‘jeugdscheidsrechter’. Het is de bedoeling dat je deze sweater draagt.
  • Stel jezelf netjes voor aan de leider van de thuis spelende- en bezoekende vereniging.
  • Controleer voor de wedstrijd even of de doelnetten goed vastzitten en er geen gaten inzitten. Belangrijk is om ook even te kijken of de doelen goed vastzitten (veld 7, 8 en 10). Dit kun je doen tijdens de warming-up van de teams. Is er iets niet in orde, geef dit dan door aan de gastheer of gastvrouw.
  • Tijdens de wedstrijd lopen er scheidsrechter begeleiders rond de velden om je te begeleiden. In de rust vangt de begeleider je op, zal je aanwijzingen geven en bij vragen kun je bij hem terecht.
  • Na de wedstrijd geef je de uitslag door aan de gastheer/gastvrouw en lever je alle materialen weer in. Als bedankje krijg je een flesje AA van de gastheer/gastvrouw.

We wensen jullie prettige wedstrijden toe!

De scheidsrechterscommissie

De Scheidsrechterscommissie van FC Lisse bestaat uit:

Frank Meeuwenoord (coördinator)

Maarten van der Zwan

Sander Richter

Yolanda Richter