Vrijwilligers FC Lisse ook in Corona-tijd onmisbaar

Alhoewel Sportpark Ter Specke er stil en troosteloos bij ligt op deze zonnige zaterdag gaan sommige zaken op de achtergrond en vrijwel onzichtbaar door.

Zo is er inmiddels al gestart met het onderhoud van de velden, wordt er door diversen commissies al vooruit gekeken naar volgend seizoen en worden er belangrijke zaken (o.a. doorspoelen van leidingwerk) nauwlettend in de gaten gehouden. Dit kunnen wij niet alleen maar ook in deze “voetballoze” periode kunnen wij gelukkig een beroep doen op ONZE vrijwilligers.

Op diversen plekken in Lisse hangen de waslijnen inmiddels vol met traininghesjes. In overleg met de verantwoordelijke instanties voor het afgesloten sportpark, zijn deze vanmorgen onder leiding van onze materaalbeheerder Cor Faas uit de ruim 45 trainingskasten gehaald. Met een “drive-trough” zijn deze door een 17-tal vrijwilligers opgehaald om alvast te wassen. Namens al onze trainers/spelers bij deze alvast dank voor jullie snelle reactie en de bereidwilligheid. Dit onderstreept maar weer is ons motto; “Ik ben de vereniging, wij zijn FC Lisse” en “Ook dit is FC Lisse”.

Stay safe en hopelijk tot snel op de 9 mooie velden vlakbij Keukenhof.

Namens bestuur en managers FC Lisse