Vriendinnenmiddag FC Lisse geslaagd

Meidenvoetbal is hot! Ook bij FC Lisse! Dit werd onlangs weer eens bevestigd tijdens de vriendinnenmiddag bij FC Lisse waarvoor zich meer dan 40 deelneemsters hadden aangemeld. Waaronder vijftien meiden die door hun voetballende vriendin enthousiast gemaakt waren om mee te doen aan deze voetbalmiddag.

Na een hartelijk welkomstwoord op veld 7 gaf jeugdtrainer Frank Kuijper een korte introductie over de opzet van de meidenmiddag waarna het jonge gezelschap snel werd ingedeeld in drie leeftijdsgroepen. Onder begeleiding van ervaren en geïnspireerde jeugdtrainers werd er intensief geoefend op passing, traptechniek en het afronden op doel. Zowel de deelnemende meiden als de trainers genoten zichtbaar onder toeziend oog van aantal ouders en familieleden. Ondersteund door enkele vrijwilligers had de organisatie voor hen koffie, thee en fruit verzorgd. Zo kwam iedereen aan zijn trekken. Als afsluiting van deze geslaagde vriendinnenmiddag kregen alle meiden een lekker ijsje als beloning voor hun hartverwarmende inzet deze middag.

Na de vriendinnenmiddag hebben meerdere meisjes één of meerdere keren een proeftraining gevolgd. Wat dat betreft is dit initiatief voor herhaling vatbaar. De voorbereidingen op het nieuwe seizoen en teamindelingen zijn in volle gang. Het is daarom van belang dat ouders hun dochter zo spoedig mogelijk aanmelden zodat passende teams kunnen worden samengesteld.

Binnenkort worden de ambities voor het vrouwen- en meidenvoetbal bij FC Lisse gepresenteerd. Plezier staat voorop maar ook in prestaties wil FC Lisse het huidige succesvolle seizoen een vervolg geven. FC Lisse: een vereniging waar je graag samen wil voetballen en zelf beter leert spelen.

En bij dit alles is, zoals binnen de gehele vereniging, de rol van vrijwilligers essentieel. Wil jij helpen bij de ontwikkeling van het vrouwen- en meidenvoetbal bij FC Lisse laat dit weten via m.elderbroek@ziggo.nl.