Voetbaltoekomst van Heulen bij FC Lisse

Richard van Heulen gaat vanaf de zomer van 2016 zijn laatste seizoen als voetballer in van FC Lisse. De 34-jarige Richard blijft ook daarna behouden voor FC Lisse als trainer binnen de jeugdafdeling.

Richard kwam tijdens het seizoen 2011/2012 naar Ter Specke. Zijn loopbaan in het betaalde voetbal was ten einde. Om zijn conditie op peil te houden vroeg hij Misha Salden mee te mogen trainen. Misha en Richard kenden elkaar nog uit hun gezamenlijke periode als speler bij Telstar. De samenwerking tussen de trainer Misha en de speler Richard beviel.

Richard kan zich als nestor van een groep nog uitstekend laten gelden. Of dat nu in twee is, of in een. Richard heeft immers als voetballer een schat aan ervaring. Bovendien heeft hij de beschikking over spelinzicht en coachend vermogen. Richard kan een team sturen en heeft een broertje hekel aan verliezen. Richard is een fijne persoonlijkheid en kent prettige omgangsvormden. Iemand die ook een bijdrage levert aan onze club.

Richard is al enige tijd in de weer voor de FC. Richard heeft aan zijn toekomst gedacht met het behalen van de diploma’s TC 3 en TC 2. Het afgelopen seizoen is Richard gestart binnen de FC met training geven aan de jeugd. Na het afronden van zijn spelersloopbaan zal Richard vanaf 2017/2018 een nog belangrijkere plek krijgen binnen onze jeugdafdeling. Richard krijgt een grote rol binnen het traject talentenontwikkeling. Richard dat geel-blauw staat je goed. Van harte.