Voetbalkamp: Ouders opgelet

Op dinsdag 4 februari en woensdag 5 februari zal de inschrijving voor het FC Lisse Voetbalkamp 2020 plaats gaan vinden.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat we dit jaar naar een nieuwe locatie gaan. Deze locatie is iets kleiner dan voorgaand jaar waardoor we een lager aantal deelnemers mee kunnen nemen.

Dinsdag 4 februari vanaf 19:00 = Inschrijving voor alle kinderen in de lichtingen t/m MO11 & JO11.
Woensdag 5 februari vanaf 19:00 = Inschrijving voor alle kinderen in de lichtingen MO12 & JO12 t/m MO15 & JO15.

Vanaf donderdag zal de inschrijving dan algemeen open zijn voor de mensen die niet in staat waren om de inschrijving op de hierboven genoemde avonden te doen. Net als ieder jaar verwachten we weer veel inschrijvingen en hanteren we het principe “first come, first serve”. Voor iedere lichting is een reservering voor een vast aantal deelnemers, dus wees niet bang dat de MO12 & JO12 t/m MO15 & JO15 achter het net vissen.

Wat u nog moet weten: Aanbetaling

Na inschrijving via de website  zal u een e-mail ontvangen met een bevestiging van inschrijving, dit is dus NIET de definitieve bevestiging dat uw kind ook daadwerkelijk mee kan. Vanaf 12 februari zult u een mail ontvangen vanuit de kampstaf met een betalingsverzoek voor € 60,-. Zodra dit geld is ontvangen zal u een definitieve bevestiging ontvangen van deelname van uw kind. De totale kosten voor het kamp zijn € 160,-

De aanbetaling is dit jaar in het leven geroepen omdat we naar een nieuwe locatie gaan die graag van tevoren een aanbetaling willen ontvangen, daarom zal deze betaling dus niet vergoed worden mocht uw kind toch niet mee kunnen. De betaalde € 60,- wordt uiteraard in mindering gebracht op het restant dat vóór 1 mei binnen moet zijn op de rekening van FC Lisse.
Mochten er nog onduidelijkheden zijn n.a.v. het bovenstaande, neem gerust contact op met de kampstaf via voetbalkamp@fclisse.nl en hopelijk zien we de inschrijving van uw kind tegemoet.

 

Wanneer en waar gaan we heen

Datum: maandag 20 – zaterdag 25 juli 2020
Locatie: Zevenaar – Buitengoed de Panoven – www.panoven.nl