Vliko: making more from waste

Vliko is sinds 1963 een toonaangevend milieubedrijf in Zuid-Holland, gespecialiseerd in afval verwerking en recycling. Ruim 93% van de door Vliko ingezamelde afvalstoffen en reststoffen wordt gerecycled en nuttig hergebruikt. Hetgeen volledig in lijn ligt met de missie: ‘making more from waste’. Vliko regelt alles op het gebied van afval en afvalverwerking op een duurzame manier. Voor iedere organisatie, van klein tot groot, biedt Vliko een op maat gemaakte totaaloplossing van inzameling, bewerking en verwerking van afvalstoffen tot reiniging en transport van afvalstoffen

Archief- en datavernietiging
Door de jaren heen heeft Vliko zich gespecialiseerd in het vernietigen van vertrouwelijke documenten. Zij zamelen zowel papieren archieven als digitale archieven in en vernietigen deze archieven vervolgens zorgvuldig. Wilt u meer weten of archiefvernietiging en datavernietiging? Bezoek dan de website.

Ook voor bedrijfsafval in omgeving Leiden
Vliko haalt ook uw bedrijfsafval in omgeving Leiden op. Voor het verwerken en recyclen van bedrijfsafval in het verzorgingsgebied heeft u aan Vliko een milieuvriendelijke en betrouwbare partner. Wanneer zij uw bedrijfsafval ophalen, recyclen zij namelijk minimaal 87% van uw afval!

Container nodig in omgeving Leiden?
Vliko verhuurt containers in de omgeving Leiden. Of u nu een afvalcontainer in Sassenheim, Zoeterwoude,Lisse nodig heeft: bij Vliko bent u aan het juiste adres!
Bel Vliko op nummer 071-5416095 of bestel via de website. http://www.vliko.nl/web/show