Viggo Waas gastspreker Veiling 2018

Save the date! FC Lisse organiseert haar jaarlijkse veilingavond op vrijdag 16 maart. De bekende cabaretier Viggo Waas trapt de avond af. De veiling zal in de kantine plaatsvinden met vooraf een VIP-borrel op locatie ergens in het dorp. Er worden 300 items geveild, een gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Zo zijn er typische voetbalzaken zoals wedstrijdkaarten en gesigneerde shirts, maar ook diverse weekendjes weg, team-uitjes, avondjes uit naar cabaret- en muziekoptredens en vele andere kavels, zodat iedereen in de gelegenheid is om te bieden. Ook dit jaar wordt er op het eind van de avond weer een mooie hoofdprijs verloot. De veiling komt niet alleen ten goede aan FC Lisse, maar ook aan maatschappelijk partner Support Casper!

Viggo Waas

Waas, voormalig Ajax speler, maakt al sinds 1987 cabaret met de groep NUHR (Niet Uit Het Raam), met daarin ook onze eerdere gastspreker Peter Heerschop. Met zijn Cruijff-imitatie was hij regelmatig te zien in programma’s als Kopspijkers. Tot voor kort toerde hij langs de theaters met zijn solovoorstelling Cruijff en Pipo. In het programma Evers Staat Op staat Viggo bekend als ‘meestervoorspeller’.

Sponsoren VIP-gast

Een select gezelschap van 100 sponsoren wordt voorafgaand aan de veiling uitgenodigd voor een borrel. Voorzitter Leon Annokkee: “Deze sponsoren zullen zich echt VIP voelen. Viggo Waas zal hen exclusief toespreken, maar niet voordat men is voorzien van een lekker hapje en drankje. Om 20.00 uur stappen we gezamenlijk op de fiets naar Ter Specke. Het wordt een prachtige avond uit voor onze gasten. We verwachten dat de animo wederom groot zal zijn na het succes van vorig jaar.”

Support Casper

Om 20.30 uur zal Viggo Waas in de kantine de Veiling officieel openen. Hij doet dat door de eerste 10 items zelf te veilen. Daarna geeft hij het stokje over aan de ervaren veilingmeester Ad van Zelst, bijgestaan door Notaris Jaap Boon. Zij zullen de 300 veilingitems proberen voor middernacht te veilen en daarmee hopelijk een fantastisch bedrag ophalen voor de vereniging. Annokkee: “De veilingopbrengsten komen ten goede aan de hele vereniging. Voor FC Lisse is deze financiële injectie van groot belang om onze clubambities te realiseren. Maar dit jaar zullen we ook weer een mooi bedrag schenken aan onze maatschappelijk partner Support Casper.”

Sponsoren die items willen aandragen kunnen dit doen bij veilingcoördinator Hubert Habers.