Vier balsponsors tegen VVSB komende zaterdag

In de wedstrijd tegen VVSB komende zaterdag hebben vier bedrijven zich gemeld als sponsor voor de wedstrijdballen. Autocentrum Beelen, een van onze hoofdsponsors, Van der Meer Administratiekantoor bij name van onze penningmeester, “Heeremenis en Tinus Tennis” en tenslotte Autobedrijf Bram Polderman.

Autocentrum Beelen met vestigingen in Almere, Rotterdam en Lisserbroek is een van de hoofdsponsors van onze club. Dit autocentrum noemt zichzelf ‘sterk in elk merk’. Het maakt niet uit met wat voor auto u komt, u wordt altijd vriendelijk en serieus geholpen. Autocentrum Beelen kennen we ook van de vele acties die zij door het jaar heen voeren om de klanten te binden. Zo kan men aan het einde van het jaar altijd langs voor een gratis wintercheck, want men repareert graag bij het autocentrum, maar ook zij prefereren voorkomen boven genezen. Daarnaast kunt u er altijd terecht voor een lucratieve (winter-) banden deal. Autocentrum Beelen is niet alleen actief in personenauto’s, maar ook in bedrijfsauto’s. Voor alles wat met personen- en bedrijfsauto’s te maken heeft, kunt u terecht bij Autocentrum Beelen. Van aanschaf, tot onderhoud, reparatie, apk, banden, schadeherstel, airco en zelfs bedrijfswagen inrichtingen. Autocentrum Beelen timmert vaak langs de weg en gebruikt ook graag FC Lisse bij deze exposure. En dat doen wij graag voor hun.

Bij Van der Meer Administratiekantoor uit Wassenaar kunt u niet alleen terecht voor het verzorgen van uw administratie, maar ook voor al uw belastingvraagstukken. Daarnaast kunnen zij natuurlijk ook voor u de volledige inkomsten- en vennootschapsbelasting aangiften verzorgen, zowel voor het bedrijfsleven als voor de particulier. Ook verzorgen zij graag voor u de volledige loonadministratie van uw bedrijf en maken zij ook de jaarstukken en -rekeningen voor u op. Van der Meer kent en beheerst deze materie als geen ander. Men is al ruim 30 jaar actief in de regio. Naast marktkennis van binnenuit zijn zij ook op de hoogte van de nieuwste regels op dit brede gebied en aangesloten bij Register Belastingadviseurs. En bedenk dat Van der Meer bekend staat als laagdrempelig, dus de deur staat altijd voor u open.

Heeremenis en Tinus Tennis. Achter deze mysterieuze namen schuilen twee Noordwijkerhouters, Leon de Klerk en Martijn Zandvliet, die al jaren in Lisse wonen maar de prestaties van VVSB nog steeds op de voet volgen. In een grijs verleden heeft Leon zelfs nog in de selectie van paars-geel gespeeld. Martijn Zandvliet, de zoon van VVSB-icoon Cor Zandvliet, is bij velen bekend als de tennisleraar bij LTC Lisse. Met zijn bedrijf Tennis Academy Duin & Bollenstreek verzorgt hij voor zowel kinderen als volwassenen tennislessen. Kwaliteit, enthousiasme en dus vooral plezier en ontspanning staan daarbij centraal. Voor meer info www.taduinenbollenstreek.nl En natuurlijk een speciale dank aan beide heren voor de spontane balsponsoring.

Autobedrijf Bram Polderman kent een rijke historie als sponsor van FC Lisse. Al 40 jaar dé Mitsubishi dealer van de Bollenstreek. Daarnaast is het een erkende Vakgarage, waardoor u met ieder automerk er terecht kunt voor reparatie en onderhoud. Niet alleen voor een nieuwe auto kunt u terecht bij Bram Polderman, maar ook voor een degelijke occasion heeft men een ruim aanbod. En als de gezochte occasion niet op voorraad staat, kan het uitzetten van een zoekopdracht een oplossing voor u zijn. Op deze manier profiteert u toch van de garanties en zekerheden van Polderman Lisse. Ook voor alle verschillende vormen van lease en financiering kunnen wij u een passend voorstel doen. Bram Polderman is een complete garage. Ook voor APK en aircoservice kunt u er terecht. Zelfs een goed geoutilleerde wasstraat is aanwezig.
Hartelijk dank aan deze sponsors voor de onontbeerlijke steun aan onze spelmateriaalkosten.