Veteranen over de 100

Een seniorenteam, dat meer dan 100 doelpunten maakt in een seizoen. Dat is een niet allesdaags voorkomend verschijnsel. Bij FC Lisse is dit de realiteit. In de vorm van de Veteranen 1. Een combinatie van krasse knarren, eeuwige jeugd en vrouwelijke charme.

De zestigers Ton Smies (het is niet Messi), Michael Hoekstra, Frans van der Laan en Theo Godyla kennen wij. Natuurlijk kennen wij ook twee amateurkampioenen met de FC uit 2008: Michael van der Laan en Kevin Winter. En natuurlijk kennen wij de veelvoudig international uit het Nederlands Damesteam: Jeanet van der Laan. En natuurlijk is daar de topscorer van FC Lisse aller tijden: Mark Ens.

Bovengenoemde namen lieten het maken van de 100ste over aan iemand, die als waterdrager en kilometervreter voor een keer zijn positie achter de schermen verlaat. Zijn naam mag nu bekend gemaakt worden. Het is. Het is….Marco Vegt.

Veteranen 1 gaan voor de hoogste eer, die er te verdienen is in de competitie. Dat is de bovenste plaats. Weer of geen weer op zaterdag 18 maart stropen de spelers van de veteranen een de mouwen op in een wedstrijd met als inzet de bovenste plaats. Vanaf half drie uit bij Alphia.

Veel succes.