Verrassende opzet 11e FC Lisse Veiling

Op vrijdag 20 maart is de 11e FC Lisse Veiling, die wij wederom zullen koppelen aan onze maatschappelijk partner Support Casper! Na 10 jaar veilen in de kantine, krijgt de veiling dit jaar een verrassende opzet. We zullen de hele avond organiseren in Haven4 en gaan terug naar 150-200 items. Rondom de veiling (aanvang 20.00 uur) hebben wij verrassend entertainment. Daarnaast organiseren we tegelijkertijd, op dezelfde locatie een grote Gooische Bingo (aanvang 20.30 uur), met +/- 100 grote prijzen. Om circa 23.00 uur zijn beide evenementen ten einde en is het tijd voor een feest.

De veiling vangt aan om 20.00 uur. Voor €15,- ontvangt u uw kopersnummer, waarvan we €10,- zullen doneren aan Support Casper (dit komt in de plaats van het gebruikelijke eerste donatie item voor Casper).

Wie bij wil dragen aan het succes van de avond kan dat doen door een advertentie in ons magazine af te nemen, of een leuk item te schenken voor de veiling of de Gooische Bingo! Dit kan met een mailtje aan Hubert Habers.

We hopen op jouw medewerking en komst naar de avond!