Verenigingsdag update 5/5: plattegronden 16 juni!

Verenigingsdag update 1/5: Foodtrucks!

De feesttent zal komend jaar op 15 juni al klaarstaan voor de actieve deelnemers en supporters van de FC Lisse Verenigingsdag. Dan zullen de veteranen hun kunsten vertonen op het veld van FC Lisse. Op zaterdag 16 juni zullen er voor de innerlijke mens niets tekort zijn. Met een heerlijk en gevarieerd aanbod kunnen deelnemers en supporters onder andere genieten van hoge kwaliteit sushi van Sushi Class. Deze tent stond vorig jaar ook op ons terrein en dit bleek een groot succes. Dit laatste geldt ook voor Keurslager Clemens, die weer met luxe broodjes hamburger paraat zal staan… dat wordt smullen!

Nieuw is Jeffrey’s Burger Bar die een heerlijk aanbod van frites en snacks zijn klanten tevreden zal stellen. Zij zijn al vanaf 11:30 uur paraat zodat over de hele dag genoten kan worden van dit lekkers. FC Lisse is zelf ook aanwezig met lekkere ijsjes en voor de jongste jeugd is er een drankje en suikerspin op te halen.

Kortom, het is smullen geblazen tijdens de FC Lisse Verenigingsdagen!

Verenigingsdag update 2/5: huldiging kampioenen!

Op zaterdag 16 juni wordt een speciaal moment ingebouwd voor alle kampioenen die FC Lisse dit jaar rijk is. In de rust van het afscheidsduel van Roel de Goede worden om 15:00 uur de onderstaande teams één voor één op speciale wijze naar voren geroepen. Hierna zullen zij met elkaar op de kampioensfoto seizoen 2017/2018 gezet worden. Verzamel dus met jouw team om 14:45 uur bij veld 7, ontvang het applaus van alle aanwezigen en zet je beste lach op voor deze gedenkwaardige foto.

Wij verwelkomen graag de volgende teams:

JO11-8
JO11-2
JO13-4
JO15-3
JO17-4
JO19-6
JO18-5
JO19-1
FC Lisse 3
FC Lisse dames 18+

Tot zaterdag bij de huldiging!

Verenigingsdag update 3/5: Live muziek!

Op zaterdag 16 juni zal de band Aspects of Alice de dag nog meer glans geven met live muziek! Zangeres Alies Haasnoot is geen onbekende op de club, want haar zonen Melle en Joghem zijn hier wekelijks actief op het voetbalveld. Een mix van moderne popsongs en gezellige meezingers kun je wel toevertrouwen aan deze ervaren bandleden. Wellicht heb je ze eerder gezien, want tijdens de voorjaarsfeesten op het vierkant waren ze al lekker actief in Lisse. Wij wensen iedereen veel plezier dans- en luistergenot met deze geweldige band!

 

Verenigingsdag update 4/5: Veteranen trappen af!

Het wordt op vrijdag 15 juni heerlijk voetbalweer en dat komt goed uit, want de Veteranen sluiten dan het voetbalseizoen actief af. Veteranen 1 en 2 zullen de strijd aangaan met de teams die aan de interne 7 tegen 7 competitie deelnemen. Denk hierbij aan teams als Bier Stars, Carteam Meerstad – Heppie, Roks, 7 United en IP One. Na deze wedstrijden, die worden gespeeld tussen 19:00 en 21:00 uur, genieten deze teams van een heerlijk biertje en gezellige muziek in de prachtige feesttent van www.detent.nl.

Het programma van deze wedstrijden wordt voor aanvang bekend gemaakt. Wij vragen alle deelnemers uiterlijk 18:45 uur aanwezig te zijn. Kom jij ook gezellig kijken bij de start van de FC Lisse Verenigingsdagen? Het wordt feest dit weekend!

Verenigingsdag update 5/5: plattegronden 16 juni!

Op 16 juni zal Ter Specke vol stromen met leden, supporters en andere belangstellenden. Het is fijn om weten wanneer iedereen weet wanneer je moet starten, en waar je moet zijn. Alle deelnemers krijgen het programma in kleurenschema’s uitgedeeld en de plattegronden zijn hierop ook zichtbaar. Bij deze ontvangt iedereen nog digitaal het programma en de plattegronden. Wees op tijd en geniet, vanavond en morgen, samen met je maten nog één keer van het seizoen 2017/2018!

Activiteitenschema JO15-JO17-MO15

Activiteitenschema JO19 – MO19 – Senioren

Activiteitenschema Ukken – Mini F – JO8 – JO9 – JO10 – JO11 – JO12 – JO13 – MO11 – MO13

Plattegrond (middag- JO19 – MO19 – senioren)

Plattegrond (middag- jongste jeugd)

Plattegrond (ochtend – oudste jeugd)

Tot morgen bij de FC Lisse Verengingsdag 2018!