Van der Hulst Catering en Kookstudio cateraar FC Lisse – SteDeCo

Komende zaterdag zal de catering in het sponsorhome worden verzorgd door Van der Hulst Catering en Kookstudio. De ervaring leert dat Van der Hulst Catering ons weer op een vertrouwde manier zal verrassen met hun culinaire topproducten.
Van der Hulst Catering is een begrip in Lisse en omgeving. Hier wordt het vakmanschap van de echte catering tot in de toppen van iedere vinger beheerst. Van bereiden, opstellen, presenteren en –niet te vergeten- het opruimen na afloop. Zij laten u achter met mooie herinneringen. Dat is catering met de persoonlijke aanpak van Van der Hulst Catering.
Catering die dus niets te wensen overlaat. Van klein tot groot en altijd smaakvol dankzij de beste, verse ingrediënten.
Ongeacht de gelegenheid en locatie kunnen zij u voorzien van eten, drinken en een sfeervolle aankleding. Met gerechten die zijn afgestemd op uw budget. Als buffet of uitgeserveerd door onze enthousiaste professionals.
Zoekt u iets speciaal voor een bijeenkomst of feest, dan bevelen zij graag hun vaste locatiepartners aan. In een sfeervolle ambiance maken zij uw evenement tot een succes.
Daarnaast bezit Van der Hulst ook een Kookstudio.
Zelf koken in een gezellige en professionele keuken. Serieus, maar toch ontspannen.
Vanaf 8 tot maximaal 30 personen zelf je diner bereiden onder begeleiding van keukenpersoneel dat je kan voorzien van aanwijzingen en tips. Succes dus verzekerd. Een ideale formule voor een groep vrienden, familieleden of als collega’s als afsluiting van een vergadering.
Nog nooit gekookt en last van keukenvrees, Van der Hulst helpt u op weg in hun Kookstudio.
En niets is leuker dan genieten van je eigen culinaire hoogstandje gemaakt in de Kookstudio.
Van der Hulst Catering en Kookstudio – Heereweg 206 – 2161BP Lisse.
e-mail: info@vanderhulstcatering.nl ; website: www.vanderhulstcatering.nl