Van de bestuurstafel

Stonden vorige week de bekerwedstrijden op het programma wordt er zaterdag ook gestart met de competitiewedstrijden en gaat seizoen 2020/2021 van start. Zo vlak voor de start wil ik jullie nog even meenemen met de laatste ontwikkelingen. Elke maandagavond vindt onder leiding van Dick Teeling, onze corona coördinator, een evaluatie plaats om waar nodig zaken aan te passen. Als je op het complex komt en je loopt al 30 jaar door die ene deur naar binnen maar nu staat er een verbod bordje op; natuurlijk is dat wennen en geen onwil maar we moeten er wel aan blijven werken met elkaar.

 

 • Er is een aangepaste looproute in de kantine. Er is een extra uitgang via de zijdeur richting terras bij hoofdingang van het complex
 • U heeft de tent wellicht al zien staan. Het is de bedoeling dat de leider (zonder spelers!) zich daar gaat melden. De commissiekamer in de gang is te krap en zorgt voor opstoppingen in de gang waardoor goed afstand houden niet mogelijk is.
 • De scheidsrechters kunnen zich vanaf zaterdag melden in de SKOL ruimte. De commissiekamer is voor de scheidsrechter niet toegankelijk alleen voor de EHBO.
 • Er zijn extra koffiepunten bij veld 3 en bij veld 10. Deze zijn bezet van 8:30 uur tot 12:30 uur. Wij vragen ouders en overige toeschouwers om daar gebruik van te maken zodat het aantal loopbewegingen in de kantine bepekt blijft.
 • Er zijn gastdames en gastheren die u bij aankomst welkom heten en wat extra informatie verstrekken om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.
 • Er komt een gebruikershandleiding wat er schoongemaakt moet worden na gebruik van de kleedkamer.
 • Er is geen thee en/of limonade in de rust en dit is ook in de protocollen aangepast. Neem je eigen bidon mee.

 

Verder zijn er beslissingen genomen waar we jullie van op de hoogte willen brengen.

 • De KNVB heeft verzocht om geen spelersbegeleiding (Kidzteam) toe te staan, geen pupil van de week en ook geen ballenjongens.
 • Het sfeerterras blijft een verplicht zitten locatie. Wij zullen zorgen dat het zitten wat aangenamer gaat worden en dat zal vanaf volgend weekend zijn. Dit om in het weekend de bezoekers beter te spreiden.
 • De aanvangstijden van de thuiswedstrijden tegen VVSB (12 september)  en Sparta Nijkerk (26 september) zijn verplaatst naar 18:00 uur. Er volgt een evaluatie over de wedstrijden hierna.

We zijn we aan het onderzoeken:

 • Om de thuisteams van de senioren vooraf een plek te laten reserveren binnen een bepaald tijdslot.

Verder doen wij een beroep aan leiders en trainers om na omkleden, mits van toepassing, naar het veld te gaan en niet terug te komen na de warming-up in de kleedkamer (voorkom onnodige loopbeweging op het complex en rondom kleedkamers) maar op het veld te blijven.

Tot slot wil ik meegeven dat het gezonde verstand gebruiken echt het beste is wat we met elkaar kunnen doen. Heel veel voetbalplezier gewenst.

 

Leon Annokkee