Travel partner: Beelen Mobility

Beelen Mobility is de Travel partner van FC Lisse

Beelen Mobility ondersteunt en faciliteert FC Lisse op het gebied van vervoer, in de breedste zin. Deze travel partner stelt elke twee weken de spelersbus beschikbaar gemaakt en biedt aantrekkelijke lease mogelijkheden voor de selectiespelers. Loyaliteit en betrouwbaarheid kenmerken Beelen Mobility. Al jaren navigeren FC Lisse en Beelen Mobility de juiste richting op.

Autocentrum Beelen is ontstaan uit Frank Beelen’s Autobedrijf, dat sinds 1987 actief is in de automobielbranche en goed bekend staat bij een groeiende klantenkring in de Randstad. Autocentrum Beelen is een merkonafhankelijk autobedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen, onderhouden en repareren van auto’s voor bedrijven en particulieren.

Het volledige serviceconcept van Autocentrum Beelen is gericht op de wensen die in de zakelijke markt bestaan als het gaat om automobiliteit. Met behulp van directe en persoonlijke contacten tussen Autocentrum Beelen en haar klanten, wordt een optimale servicegerichtheid bewerkstelligd.
Autocentrum Beelen is geen merkgebonden dealer, maar een universeel autobedrijf. Dat betekent dat er objectieve adviezen worden gegeven, die optimaal tegemoet komen aan de vervoersbehoeften van de klant en niet gestuurd worden door de beschikbaarheid van een merk.

Autocentrum Beelen is in het onderhouden en repareren van auto’s (en aanhangers) van alle merken thuis. Als lid van de BOVAG-afdeling Onafhankelijke Autobedrijven is het bedrijf Klasse 1 gecertificeerd en geeft het de zekerheid van drie maanden garantie op alle verrichte reparaties, inclusief arbeid en onderdelen.

Vanzelfsprekend is Autocentrum Beelen een APK-erkend autobedrijf. Autocentrum Beelen heeft tevens een haal- en brengservice voor onderhoud, reparatie en schadeherstel.