Tom Noordhoff beste speler van de regio

Eerder dan de bedoeling was kan de eindbalans opgemaakt worden van het afgelopen seizoen in de tweede en derde divisie. Nog specifieker bij de clubs uit de Duin- en Bollenstreek. Het Leidsch Dagblad kent al jaren het klassement van de ‘amateurvoetballer van het jaar’. In het verleden werd deze al eens gewonnen door onder meer de voormalige FC Lisse-spelers Jerrel Linger, Jelle Korbee en Martin van Eeuwijk. Ook dit seizoen is de hoogste eer weggelegd voor een speler in het geel-blauwe shirt. Zijn naam is Tom Noordhoff.

Tom moest door een blessure de eerste drie duels van het seizoen aan zich voorbij laten gaan. Vervolgens kwam  de ‘architect’van het Lisserse middenveld op stoom. De rapporteur vond Tom in de kwart van zijn optredens goed voor een acht. Negen van de twintig optredens van Tom waren goed voor een zeven. Alleen in de uitwedstrijd tegen DOVO scoorde Tom een onvoldoende.

Tom eindigde uiteindelijk op een score van 6,90. Tom wist in het eindklassement Jeroen Spruijt van Rijnsburgse Boys en zijn ploeggenoot Erik Cummins voor te blijven. Het centrale verdedigingsduo Boyd Stevens en David Verweij was goed voor de plekken 11 en 14. FC Lisse eindigde in het clubklassement als derde, na Katwijk en Rijnsburgse Boys.

FC Lisse speelde bijna perfect in de thuiswedstrijd tegen DVS’33. Alle spelers kregen in dit duel een 8. FC Lisse scoorde van alle clubs ook het laagste cijfer. Slechts 5,15 in de uitwedstrijd tegen Sparta Nijkerk.