Tom Enthoven naar de A-selectie

Tom Enthoven is per direct toegevoegd aan de A-selectie van FC Lisse. De linkervleugelverdediger heeft het afgelopen jaar als speler een enorme progressie doorgemaakt. Tom speelt al geruime tijd bij FC Lisse en is net als Luca Tarani en Kay Gerritsen afkomstig uit het Nieuw-Vennepse.

Het seizoen 2017/2018 is voor Tom er een om nooit te vergeten. Hij mocht invallen in de oefenwedstrijd van FC Lisse aan het begin van het seizoen tegen Feyenoord. Zijn echte doorbraak beleefde Tom aan het het einde van het seizoen in de tweede divisie. Tom mocht op dinsdag 24 april 2018 invallen tegen De Treffers na het geblesseerd uitvallen van Randy Ababio. Roel de Goede speelde die avond in het centrum van de verdediging. Tom kreeg zo als linksback nummer drie de kans zich waar te maken. Hij speelde die wedstrijd zonder zenuwen en pakte een noodzakelijke gele kaart voor zijn team. Aangezien hij uit ging van een plek op de bank had hij zijn familie niet ingelicht. Vier dagen later thuis tegen Rijnsburgse Boys deed hij dit wel toen bleek, dat Kevin van der Zwet niet speelfit was. Tom pakte met zijn medespelers in korte tijd zes punten. Na de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys gingen de spelers juichend op de foto. Tom zien wij tweede van rechts.

Tom werkte in de jeugd zowel bij Alphense Boys als bij FC Lisse met de trainer John Cuvelier. Met J0-19-1 van FC Lisse promoveerde Tom naar de vierde divisie. Tom kun je met recht een knappe kop noemen. Hij doet immers twee studies: Bedrijfskunde en rechten.

Tom wil in alles wat hij doet goed zijn. Dus ook in voetbal. Zijn doel is het veroveren van een basisplaats op het hoofdveld. De eerste stap is door Tom gezet met het verkrijgen van een plek in de A-selectie. Dat smaakt naar meer.