Toernooien

Toernooicommissie

FC Lisse organiseert diverse thuistoernooien en vindt het daarnaast belangrijk dat onze teams ook meedoen met toernooien bij andere verenigingen. We hopen dat ieder team minimaal 2 toernooien in zijn kalender opneemt. Verenigingen sturen hun uitnodigingen naar toernooien@fclisse.nl. Deze worden doorgestuurd naar de leiders van de teams. De leiders beslissen zelf of ze mee gaan doen en schrijven hun team in bij de organiserende vereniging. Vervolgens informeren zij de teamleden (en hun ouders) en de Toernooicommissie.

De thuistoernooien voor het seizoen 2017-2018 zijn nog niet bekend.

Neem contact op met de Toernooicommissie via Patty Boomstra en/of Aad Hoogkamer via toernooien@fclisse.nl.

Easter Open

FC Lisse is ook in 2018 gastheer en mede organisator van de Easter Open West dat gehouden wordt op 31 maart en 1 april 2018.  Samen met TerLeede en VVSB is FC Lisse een van de deelnemende locaties. Het betreft een tweedaags internationale toernooi voor U9, U11, U12, U13, U14, U15, U16, U17

Nieuw in regio West, is dat er nu ook voor de meiden een eigen toernooi is. Dit toernooi is voor de leeftijdsklasses: MO11, MO13, MO15 en MO17! De eigen selectieteams van FC Lisse staan uiteraard al ingeschreven, maar ook voor de lagere teams kan mee doen aan een internationaal toernooi, dichtbij een mooie ervaring geven.

Inschrijvingen kunnen via www.easteropen.com