Toernooien

Toernooicommissie

FC Lisse organiseert diverse thuistoernooien en vindt het daarnaast belangrijk dat onze teams ook meedoen met toernooien bij andere verenigingen. We hopen dat ieder team minimaal 2 toernooien in zijn kalender opneemt. Verenigingen sturen hun uitnodigingen naar toernooien@fclisse.nl. Deze worden doorgestuurd naar de leiders van de teams. De leiders beslissen zelf of ze mee gaan doen en schrijven hun team in bij de organiserende vereniging. Vervolgens informeren zij de teamleden (en hun ouders) en de Toernooicommissie.

De thuistoernooien voor het seizoen 2017-2018 zijn nog niet bekend.

Neem contact op met de Toernooicommissie via Patty Boomstra en/of Aad Hoogkamer via toernooien@fclisse.nl

Toernooi U1 / U12 op 26 Augustus 2018

Aan de start van het nieuwe en vast nog mooiere voetbalseizoen 2018-2019! zullen we starten met een schitterend toernooi voor de nieuwe U 11 en U12 . De teams zullen spelen in een 8×8 formatie (dus half veld)
Dit toernooi wordt in samenwerking met Ultimate Football Academy georganiseerd. Mooie namen van nationale en internationale verenigingen circuleren al die hun jeugdteam zullen afvaardigen.
Ik ben nu al trots en heel blij hierover.

Wat we al weten is dat we per leeftijdscategorie over 2 poules zullen spelen, tussen 9.30 en 16.30 uur.
Per poule zijn 5 teams die eerst onderling spelen. En in de middag hun 2 kruiswedstrijden zodat er uiteindelijke en finale gespeeld kan worden om 15.30 uur.
Dit zal inhouden dat per half uur een ronde voor 4 teams start.