Keepersdag FC Lisse op 19 oktober

FC Lisse, Quick Boys, VVSB, Ter Leede en Foreholte vormen een unieke combinatie als het gaat om keepers. Deze teams hebben de handen ineen geslagen een dag te organiseren voor keepers van zes tot en met zestien jaar. De volgende editie in de herfstvakantie is op woensdag 19 oktober bij FC Lisse. Coördinator van de jeugdkeepers bij FC Lisse is Mark de Vries.

Kun jij wat vertellen over de keepersdag bij FC Lisse?

De keepersdag bij FC Lisse is op woensdag 19 oktober. In de ochtend worden de keepers getraind. Na een lunch die de keepers krijgen gaan ze vol aan de bak om in een toernooi de beste keeper te worden van hun poule en leeftijdscategorie. De sfeer is altijd goed en wij hopen dat er veel keepers en keepsters komen van FC Lisse. De grens van 120 kinderen hopen wij ook dit keer weer te halen. Opgeven kan via de site:www.keepersdag.eu. De kosten voor de FC Lisse-keepers zijn tien euro en je gaat naar huis met een leuk aandenken van die dag. De inschrijving is gesloten.

Hoe staat het met de keepersopleiding bij FC Lisse?

Wij zijn bezig om dit voetbaljaar een mooie stap te maken in de opleiding. Zowel in de organisatie als richting de keepers om de kwaliteit van de trainingen te verbeteren. Wij komen altijd trainers te kort. Wij kunnen hulp gebruiken. Voor meer informatie: keepersopleidingfclisse@gmail.com.