Tennis Academy Duin & Bollenstreek en Bouwgroep Horsman & Co balsponsors komende zaterdag tegen VVSB

Martijn Zandvliet, de zoon van VVSB-icoon Cor Zandvliet, is bij velen bekend als de tennisleraar bij LTC Lisse. Met zijn bedrijf Tennis Academy Duin & Bollenstreek verzorgt hij voor zowel kinderen als volwassenen tennislessen. Kwaliteit, enthousiasme en dus vooral plezier en ontspanning staan daarbij centraal. Voor meer info https://www.taduinenbollenstreek.nl  Daarnaast is Martijn pachter van Baan 18, de gezellige kantine van LTC Lisse waar je tegenwoordig ook terecht kunt voor een lekkere lunch of diner. En als je iets te vieren hebt dan is de kantine van LTC Lisse ‘the place to be’.
Martijn sponsort de wedstrijdbal samen met Pieter van Berkel.
Pieter van Berkel is als lid van de sponsorcommissie verantwoordelijk voor het sponsorbeheer bij FC Lisse. Tegenwoordig is Pieter vaak te vinden langs de tennisbaan om zijn dochters aan te moedigen en vervolgens te genieten van de Zandvliet-wijn van Baan 18. Een mooie balsponsorcombi met het oog op deze wedstrijd.

Bouwgroep Horsman & Co heeft ook een zeer lange verbintenis met de Lisser voetbalgemeenschap. Bij Horsman & Co mag men rekenen op kwaliteit en deskundigheid op het gebied van ontwikkeling, bouw, onderhoud en renovatie.
‘Alles voor elkaar’ is de werkwijze die hen onderscheidt. Dat betekent voor de klanten korte lijnen, een informele sfeer en het handen-uit-de-mouwenprincipe.
Naast de vele bouwwerken die dit bedrijf heeft gerealiseerd, niet alleen in de Bollenstreek, maar in de wijde omgeving, is Horsman & Co ook de bouwer geweest van ons clubgebouw met sporthal.
Bovenal gaat het bij Horsman & Co om kwaliteit van het geleverde werk en het vertrouwen van de klant. Dat zijn de belangrijkste pijlers om het 125 jaar vol te houden!
https://www.horsman.nl

Wij danken beide heren en Horsman voor deze spontane actie.