Technische Commissie maakt assistent trainers voor komend seizoen bekend

De Technische Commissie  heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Op een assistent trainer voor de JO15-1 na zijn nu alle assistenten bekend.

 Joghem Bloem verlengt en wordt assistent trainer JO17-1

Volgend seizoen gaat Joghem Bloem zijn derde seizoen in als (assistent) trainer binnen de prestatiesport van FC Lisse. Ditmaal als assistent van de O17-1. De 27-jarige Lisser gaat met trainer Cesar Roubos aan de slag om met deze talentvolle spelers een mooi jaar tegemoet te gaan. Joghem heeft de afgelopen jaren zijn kracht bewezen en de TCO is dan ook blij dat hij nog een jaar doorgaat.

Jesse Mijnders nieuw gezicht binnen de jeugdtrainersstaf

Bij de O16 wordt trainer Micha dit jaar geassisteerd door zijn maatje Jesse Mijnders. De twee Lissenaren speelden vanaf de F-junioren tot en met de A bij elkaar in de selectieteams van FC Lisse. Na drie keer zijn enkelband gescheurd te hebben in één seizoen besloot Jesse in de senioren op een lager niveau te gaan voetballen. De student Commerciële Economie gaat dit jaar voor het eerste aan de slag als trainer en heeft er erg veel zin in. Verder is de 21-jarige wellicht een bekend gezicht vanwege zijn deelname als leider van het FC Lisse voetbalkamp. De TCO is blij weer een jonge Lisser aan het trainersgilde te kunnen toevoegen.

Jesper Möhlmann verlengt 

Twee jaar geleden haalde hij zijn diploma en sindsdien ontwikkelt hij zich uitstekend als trainer. Jesper Mohlmann zal ook volgend seizoen actief zijn als jeugdtrainer binnen de FC. Om voldoende tijd te hebben voor zijn studie aan de Hoge Hotelschool in Den Haag gaat hij volgend seizoen aan de slag als assistent trainer van de O14. In deze functie zal hij Patrick Paardekooper ondersteunen in de verdere ontwikkeling van deze jonge groep voetballers. In het verleden werkten deze twee trainers ook al goed samen. De TCO is blij dat Jesper nog minimaal een jaar blijft.

Ron de Keizer assistent JO13-1

Naast de nieuwe trainer Roy van Kesteren was de TCO op zoek naar een ervaren man. Deze is gevonden in de persoon van Ron de Keizer. De oud-speler is al een aantal jaar actief als trainer in de onderbouw en maakt dit jaar de overstap naar de bovenbouw. De mede eigenaar van Keizer & Cuvelier gaat met veel plezier aan de slag met de jongste jeugd om ze klaar te maken voor het spelen op een groot veld. Wij wensen Ron veel plezier komend seizoen