Talenten zoeken slaapplek

Op 26 augustus barst het los, het FC Lisse Internationale jeugd toernooi. Een dag lang zijn talenten vanuit heel Europa te bewonderen op Ter Specke. Profclubs uit Belgie, Polen en Engeland, komen in Lisse strijden om de eerste plek. De jongens zijn allemaal in de leeftijd van 10 en 11 jaar, talenten in de dop. We hebben oa. KV Mechelen, Wolverhampton Wanderers, PSV, Antwerp FC en natuurlijk onze eigen talenten  van FC Lisse JO11 en JO12.

Uit Polen is Cracovia aanwezig, deze ploeg speelt in de hoogste Poolse divisie. Ze komen met JO11 en JO12 naar Lisse, om zich te meten met andere topteams. De teams van Cracovia arriveren op vrijdagmiddag, 24 augustus in Lisse en blijven tot zondag 26 augustus, de dag van het toernooi. De jongens zullen op zaterdag een oefenwedstrijd spelen en zich verder vermaken op de club of  in Lisse.

We zoeken voor deze jongens nog slaapplekken. De slaapplekken gaan per 2, de kinderen voelen zich samen iets eerder op hun gemak.

Hoe gastvrij is FC Lisse? Laat Uw hart spreken en bezorg deze jongens een fantastisch weekend. U kunt zich aanmelden bij de Toernooicommissie, Patrick Paardekooper (git.pat23@gmail.com).