FC Lisse jeugdactiviteiten

Jeugdactiviteiten bij FC Lisse zijn ondergebracht bij de commissie Jeugd. Onder jeugdactiviteiten vallen o.a. de Kidzclub, het Kidzteam van de week, indelen ballenjongens/-meisjes bij wedstrijden van Zaterdag 1 en interlands Oranje, F-ies-slapen, Sinterklaasfeest en de Kidzbingo. Iedere jeugdactiviteit wordt aangestuurd door een coordinator. Samen met de coordinator Jeugd, Hans Guldemond, vormen zij de commissie Jeugd. Binnen deze commissie worden alle jeugdactiviteiten op elkaar afgestemd.

Kidzclub
Voor de jongste jeugd t/m 12 jaar (JO13) is de Kidzclub opgericht. De Kidzclub organiseert diverse jeugdactiviteiten specifiek gericht op binding van de jongste jeugd met spelers van de Zaterdagselectie. Waaronder Pupil van de week, een onvergetelijke activiteit voor de Kidz. Alleen kinderen die lid zijn van de Kidzclub komen in aanmerking voor het pakket aan extra jeugdactiviteiten. Het lidmaatschap kost € 10 per jaar. Aanmelden kan bij de coordinator van de Kidzclub, Feline Huizenga, via e-mailadres: kidzclub@fclisse.nl

Jeugdactiviteiten
Andere genoemde jeugdactiviteiten staan open voor alle kinderen tot en met 12 jaar.

Website FC Lisse en Facebookpagina FC Lisse Jeugd
Via de website van FC Lisse en de FB-pagina FC Lisse Jeugd wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van voornoemde jeugdactiviteiten.

pupilvdweek kidzclub2

kidzclub kidzclub3