FC Lisse jeugdactiviteiten

Jeugdactiviteiten bij FC Lisse zijn ondergebracht bij de commissie Jeugd. Iedere jeugdactiviteit wordt aangestuurd door een coördinator. Samen met de coördinator Jeugd, Hans Guldemond, vormen zij de commissie Jeugd. Binnen deze commissie worden alle jeugdactiviteiten op elkaar afgestemd.

Kidzclub
Het Bestuur van FC Lisse heeft na evaluatie en advies vanuit de Commissie Jeugdactiviteiten besloten dat vanaf seizoen 2019/2020 de jeugd tot en met 12 jaar gratis lid is van de Kidzclub. Alle jeugdactiviteiten waaronder het F-ies-slapen, Sinterklaasfeest, Kidzbingo, Pupil van de week, Kidzteam van de week en ballenjongens/-meisjes worden georganiseerd vanuit de Kidzclub. In het vervolg krijgen alle kinderen (tot 12 jaar) de kans om Pupil van de week te worden bij ons vlaggenschip. Lijkt het jou leuk om kans te maken als Pupil van de week, stuur dan een e-mail naar kidzclub@fclisse.nl.

Jeugdactiviteiten
Andere genoemde jeugdactiviteiten staan open voor alle kinderen tot en met 12 jaar.

Website FC Lisse en Facebookpagina FC Lisse Jeugd
Via de website van FC Lisse en de FB-pagina FC Lisse Jeugd wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van voornoemde jeugdactiviteiten.

pupilvdweek kidzclub2

kidzclub kidzclub3