Supporters sponsoren bal FC Lisse – Kon. HFC

Deze week wordt de wedstrijdbal gesponsord door 3 supporters die de club al jaren op de voet volgen. De Lissenaren Peter van der Hulst, Loek de Jeu en Pieter van Berkel vertrouwen erop dat hun bal voor de eerste overwinning in de Tweede Divisie gaat zorgen. FC Lisse dankt de heren voor hun sponsoring en hoopt dat meer supporters dit voorbeeld gaan volgen.

Peter van der Hulst volgde de club in het verleden vaak als sportjournalist van het Leidsch Dagblad. Nu staat Peter wekelijks zonder blocnote te genieten langs de lijn.

Naast het bezoeken van zoveel mogelijk wedstrijden verzorgt Pieter van Berkel al jaren binnen de sponsorcommissie het sponsorbeheer, o.a. het maken en vastleggen van de sponsorovereenkomsten.

Loek de Jeu is geboren en getogen in Lisse en sinds begin 2009 woonachtig op de grens van Heemstede/Haarlem. Loek is van oudsher een fan van FC Lisse, terwijl zijn 2 kinderen, al spelend voor de kon. HFC, deze mooie historische club een warm hart toedragen.

Loek is een kleine 25 jaar actief in de ict-sector en al jaren investeert Loek in bedrijven die een innovatieve bijdrage leveren in het verhogen van kwaliteit en de ontwikkeling van het individu. Met deze balsponsoring krijgen een 2-tal initiatieven vanmiddag speciale aandacht. Enerzijds een nieuwe innovatieve manier om met continue feedback, jezelf en teams verder te ontwikkelen (truqu.com) en anderzijds een andere aanpak om de markt voor goed onderwijspersoneel te ontsluiten om de kwaliteit van het onderwijs voor onze jeugd te verhogen (teachingroup.nl).