Stafleden verlengen verbintenis

Via Expeditie Ron en & Sjon was al bekend, dat Ron van den Berg en Sjon Smith ook volgend seizoen op de bank zitten bij FC Lisse 1. Frank Baak heeft zich bij onze materiaalmannen aangesloten. Frank gaat in de zomer van 2020 zijn tweede seizoen in als teammanager van FC Lisse 1.

Ron heeft een lange staat van dienst bij FC Lisse. Zeventien jaar lang, waaronder elf jaar als leider, was hij verbonden aan de zondagafdeling van FC Lisse. Na het stoppen van het zondagvoetbal bij FC Lisse in 2016 stapte Ron over als materiaalman naar de zaterdag van FC Lisse. Ron neemt zijn werk uiterst serieus. De materialen voor de trainingen en wedstrijden zien er dan ook altijd top uit.

Sjon zat jarenlang eerst in de zaterdagcommissie van FC Lisse. Hij was tevens scheidsrechter. Uiteindelijk is hij Ron gaan begeleiden, zeker als het gaat om het wassen van de spullen van de zaterdagselectie doordeweeks. Sjon kun je voor allerlei klussen vragen, zoals het oppompen van de ballen en het trekken van de lijnen.

Frank is als teammanager de opvolger van Jacco Möhlmann. In zijn functie is hij de verbindende factor tussen de spelers en de technische commissie. Van een teammanager wordt verwacht, dat hij er is tijdens de wedstrijden en de trainingen. Frank heeft een uitdagende functie. Een positie, waarin je als persoon veel kunt leren. Zo kom je het nodige te weten over reilen en zeilen van de wereld van het topamateurvoetbal.