Sponsors wedstrijdbal tegen SJC zijn Autobedrijf Bram Polderman, Fred Vink Verbouw-Onderhoud-Interieur en supporter Koos van der Zwet

Komende zaterdag hebben we drie sponsors die FC Lisse ondersteunen in de kosten van spelmaterialen. Autobedrijf Bram Polderman, Fred Vink Verbouw-Onderhoud-Interieur en trouwe supporter Koos van der Zwet.

Autobedrijf Bram Polderman kent een rijke historie als sponsor van FC Lisse. Al 40 jaar dé Mitsubishi dealer van de Bollenstreek. Daarnaast is het niet alleen officieel erkende Chevrolet reparateur, maar ook nog een erkende Vakgarage, waardoor u met ieder automerk er terecht kunt voor reparatie en onderhoud.
Niet alleen voor een nieuwe auto kunt u terecht bij Bram Polderman, maar ook voor een degelijke occasion heeft men een ruim aanbod. En als de gezochte occasion niet op voorraad staat, kan het uitzetten van een zoekopdracht een oplossing voor u zijn. Op deze manier profiteert u toch van de garanties en zekerheden van Polderman Lisse.
Ook voor alle verschillende vormen van lease en financiering kunnen zij u een passend voorstel doen. Bram Polderman is een echte complete garage.
En natuurlijk is Bram Polderman ook het adres voor APK en aircoservice. En vergeet tenslotte vooral de goed geoutilleerde wasstraat niet. Met 6 wasprogramma’s bepaalt u zelf op welke manier u uw auto gewassen wil hebben.
Het adres: Bram Polderman VOF – Heereweg 50 – 2161 AH Lisse – http://www.polderman-lisse.nl

Fred Vink Verbouw-Onderhoud-Interieur uit Lisse is een timmer en onderhoudsbedrijf dat werkelijk van alle markten thuis is. Met meer dan 25 jaar ervaring staat Fred Vink garant voor vakmanschap, kwaliteit, brede kennis van de bouwwereld en een persoonlijke benadering. De vakman voor de grote en kleine klussen in en rond uw huis voor u als particulier, maar ook voor de inrichting van uw bedrijf.
Met een breed aanbod van verschillende diensten, zoals aanbouw, keukens, badkamers, dakramen, dakkapellen, kozijnen en o.a. complete interieur afbouw, is Fred Vink multi-inzetbaar voor al uw bouwkundige behoeften.
Meer weten? Bezoek de website http://www.fredvinklisse.nl en mail of bel info@fredvinklisse.nl ; mobiel 06 542 262 33

Supporters die een wedstrijdbal sponsoren tegen een bepaalde club hebben hiervoor vaak een speciale reden. Dat geldt in dit geval ook voor mede-sponsor van de wedstrijdbal Koos van der Zwet. Als trouwe supporter (desnoods in weer-en-wind met zuidwester op) heeft Koos ook affiniteit met SJC. Een familielid in de technische commissie van SJC maakt de banden al wat nauwer. Daarnaast weet Koos ook dat SJC en Lisse officieel samen startten met de voetbalglorie in de jaren 20-21 van de vorige eeuw in de Diocesane Bond (onderbond van de RKF). In al die jaren daarna zijn ze vele malen elkaars gastheer geweest. En dat heeft Koos vele decennia met interesse gevolgd. Als u Koos komende zaterdag langs de lijn een aparte beweging ziet maken, weet dan dat z’n hart een sprongetje maakt van plezier.
Autobedrijf Bram Polderman, Fred Vink en trouwe supporter Koos van der Zwet worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage aan het spelmateriaal van deze week.