Sponsors maken jassen leiders mogelijk

Geruime tijd geleden hebben alle leiders van jeugdteams een winterjas ontvangen. De oude waren op, na drie jaar intensief gebruik. In totaal heeft de vereniging 130 nieuwe jassen aangeschaft. Hiermee is een aanzienlijk bedrag gemoeid wat niet zonder sponsors gerealiseerd kan worden. In totaal zijn hiervoor 3 externe sponsors gevonden. Het restant bedrag is aangevuld door de Club van 100. De sponsors werden in het zonnetje gezet tijdens de wedstrijd tegen Stedoco.

Louis van Diest, mede eigenaar van FBT en de heren van der Plas van Rademaker Installatietechniek, namen bloemen in ontvangt uit handen van bestuurslid Dirk Bader. Het is geweldig wat deze bedrijven doen voor de club. De bereidheid om dit mogelijk te maken is heel bijzonder. Zonder deze sponsors hadden we de leiders niet kunnen voorzien van de jassen. Aldus Dirk. Beide bedrijven staan midden in het zakelijk leven.

FBT is een bemiddelingsbureau in bloembollen en vaste planten. Reeds 15 jaar actief in de bloembollensector en sinds 2 jaar ook actief in de makelaardij. Gevestigd centraal in de bollenstreek tussen Hillegom en Lisse in. De kracht van deze bemiddelaar ligt in de korte lijnen en de snelheid van handelen. Hierdoor hebben zij inmiddels een hoop vertrouwen gekregen bij vele afnemers en hebben zij een grote klantenkring opgebouwd.

Louis van Diest, een van de eigenaren en nauw betrokken bij FC: ‘De saamhorigheid en het familiegevoel is opvallend binnen FC Lisse. Daardoor voelen vele mensen, waaronder ikzelf ook, zich thuis bij de club. De gezelligheid die je hier vindt, zie je zelden bij een vereniging en dat vind ik heel bijzonder. Daarom hoefde we niet lang te twijfelen over de vraag of we een bijdrage wilden geven aan de winterjassen. Natuurlijk heeft het ook een zakelijke reden. Het is toch fantastisch dat de vele leiders van en vele teams die FC Lisse rijk is, onze bedrijfsnaam draagt. Een goede naamsbekendheid die we hiermee opbouwen in de wijde omgeving.

Meer informatie over FBT vind u op www.fbtuinbouw.nl

Sponsor Rademaker Installatietechniek uit Zoetermeer is een groeiende onderneming met ruim 30 medewerkers. Hun enthousiaste en vakkundige team staat voor u klaar op het gebied van loodgieterswerk, dakbedekking, sanitair, centrale verwarming en onderhoud. Werkzaam voor particulieren en bedrijven grote delen van in Zuid-Holland zoals Zoetermeer, Den Haag, Delft, Pijnacker, Bleiswijk, Benthuizen, Berkel en Rodenrijs en de afgelopen periode ook steeds meer in de bollenstreek. Meer informatie vind u op www.rademakerinstallatietechniek.nl

De 3e externe sponsor is Gebr. Langeveld uit Sassenheim. Zij zijn de grootste bloembollen exporteur op de USA. Vanuit de export hallen in Sassenheim worden jaarlijks tientallen containers bloembollen en vast planten geëxporteerd. Een echt familiebedrijf dat inmiddels een lange historie kent.

De Club van 100 is een goede bekende binnen de FC. Onder aanvoering van Maarten v/d Zwan worden tal van activiteiten en ondersteuningsacties ondernomen, gericht op de jeugd en lagere senioren. Met inmiddels zo’n 100 leden, die jaarlijks doneren, kan het gelukkig veel extra’s gedaan worden. Zoals ook een bijdrage aan de winterjassen.

Alle sponsors enorm bedankt, namens vele leiders!