Sponsorcontracten kledingplan 2019 – 2022 ondertekend

Afgelopen zaterdag 18 mei zijn in de rust van de wedstrijd FC Lisse – ASV de Dijk in de businessruimte van FC Lisse de sponsorcontracten getekend voor het kledingplan 2019-2022. Voorafgaand aan de wedstrijd werden alle sponsors ontvangen door het bestuur. Gezamenlijk werd er onder genot van een kop koffie en gebak nader kennis gemaakt en aansluitend de 1e helft van de wedstrijd bekeken. Tijdens de rust werden de sponsorcontracten getekend en onder luid applaus van de aanwezigen werden de bloemen in ontvangst genomen.

Drie jaar geleden is binnen FC Lisse het kledingplan voor de jeugd geïntroduceerd met als doel om voetbal laagdrempelig te maken voor ieder kind en om een eenheid in de tenue uitstraling te verkrijgen. Na 3 jaar intensief gebruikt te hebben, zijn de FC Lisse tenues aan vervanging toe. En omdat het kledingplan niet zonder shirtsponsors kan worden uitgevoerd, zijn onder aanvoering van Ellen van der Zwan 8 ondernemers bereid gevonden de vereniging hierbij financieel te ondersteunen.

Per leeftijdsgroepering zullen deze bedrijfslogo’s op de shirts verschijnen;

JO19, 18 en 17: Voorzijde shirt Stairz traprenovatie en achterzijde shirt Schuiff, Expert in maatwerk kastoplossingen.

JO 15 en 16: Internationaal transportbedrijf Bijwaard uit Lisse

JO 14 en 13: S.B.R vloeren en interieur B.V. uit Rotterdam

JO 12 en 11: Rademaker installatietechniek uit Zoetermeer

JO 9 en 10: Voorzijde shirt Rademaker installatietechniek uit Zoetermeer.

JO 8 en 7: AW groep grond-, weg- en waterbouw uit Lisse

Gehele dames en meisjesafdeling: Voorzijde shirt: Formosa Invesment B.V. uit Lisse, de absolute top in bloembollen export. Achterzijde shirt: Squash Hillegom, het leukste squashcentrum van Hillegom.

Voorzitter Leon Annokkee sprak afgelopen zaterdag zijn dank uit en ziet uit naar een mooie samenwerking de komende jaren met deze nieuwe shirtsponsors.