Sponsor wedstrijdbal tegen Eemdijk zijn Mr. W.P. van Berkel B.V. en Vishandel Alex Ruizendaal & Zn.

De wedstrijdbal van komende zaterdag tegen Eemdijk wordt gesponsord door Pim van Berkel van het gelijknamige juridische adviesbureau Mr. W.P. van Berkel B.V. uit Lisse en Vishandel Alex Ruizendaal & Zn uit Spakenburg.

Mr. W.P. van Berkel is een adviesbureau dat is gespecialiseerd in belastingadviezen, specialistisch zakelijke (en vooral rechtskundige) dienstverlening en is actief in de branche Accountancy. Ook voor het uitvoeren van een pensioenregeling in eigen beheer kunt u bij Mr. W.P. van Berkel B.V. uitstekend terecht.
Achter dit bureau gaat dus eigenaar Pim van Berkel schuil. En Pim kennen we allemaal als trouwe supporter van FC Lisse, die standaard bij iedere thuiswedstrijd –weer of geen weer- z’n eigen plekje heeft op de staantribune.

Vishandel Alex Ruizendaal & Zn komt weliswaar uit Spakenburg, maar is voor velen van ons de al jaren aanwezige mobiele viswinkel aan de Haven in het centrum van Lisse. Lekkere vis op de markt, gebakken, gerookt of vers, altijd van de hoogste kwaliteit.
Bij deze stijlvolle en uitgebreide verkoopwagen kan men ook terecht voor een aantal specialiteiten, zoals heerlijke kibbeling, eigengemaakte (vis) pizza’s en rollade’s. De groeten en kruiden zijn vanzelfsprekend altijd vers bereid, net als de speciale sauzen.
Eemdijk behoort net als Spakenburg bij de gemeente Bunschoten. De connectie van Vishandel Alex Ruizendaal & Zn met de wedstrijd tegen VV Eemdijk is dan ook een begrijpelijke.

FC Lisse dankt Pim en Vishandel Alex Ruizendaal & Zn voor deze mooie financiële ondersteuning voor de aanschaf van de nodige spelmaterialen.