Sinterklaasviering ook dit jaar weer een groot succes

Onder aanvoering van Nel van der Laan en Reinie Murk is de Sinterklaasviering bij FC Lisse inmiddels een traditie, zo ook afgelopen woensdagmiddag. Even was er nog een grote schrik, omdat er maar liefst 158 inschrijvingen binnenkwamen. Maar ook dat is FC Lisse, samen sterk!

Vanaf 14.00 uur druppelden de eerste kids binnen, waarna werd begonnen aan een actief spelprogramma. Sint had maar liefst vier pieten vooruit gestuurd om  te assisteren met het spelprogramma, naast de vele hulpouders die zich hadden aangemeld. Onze opperregelaar Rik was helaas ziek, maar hij werd vakkundig vervangen door Mark. Rond 15.30 uur brak het grote moment aan toen Sinterklaas met hoofdpiet zijn entree maakten. Hoe krijg je 158 kids stil!

Na het uitpakken van de cadeautjes konden de kids nog lekker stoeien in de hal en ondertussen werd in de keuken hard gewerkt. Tafel voor tafel kon iedereen in de kantine aanschuiven voor een bordje patat met een snack. Rond 17.30 uur kwam er een eind aan deze geweldige middag en gingen alle kids, bezweet en met rode wangetjes, weer naar huis. Met elkaar kunnen we weer terugkijken op een fantastisch evenement.

In willekeurige volgorde, waarbij we hopelijk niemand vergeten, bedanken we de volgende mensen voor hun inzet en bijdrage: Nel en Reinie, de hulpouders Marielle, Rosanne, Catelijne, Eefje, Sarah, Mark, het keukenteam Marjo, Jan en Evelien, Hans en Peter van Blik op Lisse voor de foto’s, Maarten voor het klaarzetten van het geluid, Hans, Feline, Rik en Patrick voor hun inzet in de voorbereiding, Vedor voor assistentie achter de bar, Peter, Louis, Marijn, Martin, Elise, Anouk (deze laatste zes vertolkten hun rol met veel passie en inzet, klasse) en uiteraard ook de sponsoren van deze middag (De Kadohoek, FRM Blumen, Autoschadeherstel De Groot, De Supportersvereniging en FBT Hillegom). Op naar 2020 waar ongetwijfeld deze Sinterklaasviering weer in hoofdletters in de geel-blauwe agenda prijkt.