Zomeravondvoetbal

WAT IS ZOMERAVONDVOETBAL?

Vindt jij het ook zo jammer dat het voetbalseizoen is afgelopen als het mooie weer juist begint? Daarom organiseert FC Lisse jaarlijks in de zomerperiode het 7-7 Zomeravondvoetbaltoernooi. In 2020 staat de 9e editie op het programma. We spelen naar verwachting 8 vrijdagavonden, in 2019 deden er 30 teams mee.

Bij het zomeravondvoetbal draait het om een leuk potje voetballen (zonder verdere verplichtingen) en daarna gezellig nakletsen op het terras met je (oude) vrienden en vriendinnen, collega’s, familieleden, teamgenoten. Dit alles onder het genot van een drankje en een hapje, geserveerd door Johan en Hennie.

Tijdens de laatste avond wordt er een gratis BBQ georganiseerd voor elke deelnemer. Ook dit jaar met een zanger erbij om de sfeer te verhogen. Gezelligheid al om tijdens zomeravondvoetbal!

Het zomeravondvoetbal start op vrijdag 10 juli. De laatste speeldag is hoogstwaarschijnlijk 28 augustus. De eerste wedstrijden beginnen elke avond om 19.30 uur.

SPELREGELS

Natuurlijk zijn er een aantal regels waaraan iedereen zich dient te houden, om ervoor te zorgen dat het voor iedereen sportief verloopt.

· Deelname is voor iedereen toegankelijk vanaf 16 jaar. Iedereen, maakt niet uit of men lid is van een voetbalvereniging, kan deelnemen. Inschrijving betekent enkel deelname aan het zomeravondvoetbal. Deelnemers worden dan ook geen lid van FC Lisse of van de KNVB.

· Er wordt 7 tegen 7 gespeeld, op een half veld, met kleine doeltjes en zonder buitenspel.

· De wedstrijden duren 2 x 20 minuten met enkele minuten pauze. Na 20 minuten wordt er gewisseld van speelhelft. De aanvangstijden zijn 19.30 en 20.15 en 21.00 uur.

· Het deelname bedrag is € 195,- per team, voorafgaand te voldoen op rekeningnummer NL28 INGB 0006 6607 97 tnv FC Lisse.

· Er wordt gespeeld volgens de zaalvoetbalregels. Daarom moet lichamelijk contact zoveel mogelijk voorkomen worden en zijn alle slidings verboden. Er wordt aan de zijlijn niet ingegooid maar ingetrapt. Er wordt vrij door gewisseld.

· Er is geen maximum aan het aantal spelers per team. De teamnaam wordt van tevoren door het team zelf aangegeven, evenals de aanvoerder. Elk team zorgt voor eigen tenues.

· Deelname aan het zomeravondvoetbal is op eigen risico. FC Lisse aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor welke schade dan ook.

· Sportiviteit en respect voor elkaar staat bij Zomeravondvoetbal hoog in het vaandel. Daarom wordt zonder scheidsrechters gespeeld.

· De corona vraagt een aantal maatregelen, zoals een gesloten keuken en kleedkamers en buiten het veld 1,5 meter afstand en alleen zitten, niet staan. We verspreiden vooraf een protocol via de aanvoerders.

Aanmelden kan via hubert@fclisse.nl.