Schildersbedrijf R. Faber sponsor van de wedstrijdbal tegen Achilles ’29

Komende zaterdag bij de wedstrijd tegen Achilles ’29 is Schildersbedrijf R. Faber de sponsor van de wedstrijdbal.
Schildersbedrijf R. Faber is een van de eerste sponsors die gebruik heeft gemaakt van de mogelijkheden van adverteren op ons nieuwe digitale scoringsbord.

Schildersbedrijf R. Faber opende haar deuren in april 2001 in Lisse. In bijna 20 jaar tijd heeft Schildersbedrijf Ruud Faber al een behoorlijke reputatie opgebouwd onder zijn tevreden klantenkring.
Verantwoordelijk hiervoor is Ruud Faber. Een schilder in hart en nieren met heel veel passie voor zijn werk. Ooit heeft een kennis (Hans Luiken) een slogan voor hem bedacht “ik verf tot ik sterf’.
Dat hij veel passie voor zijn werk heeft blijkt wel uit zijn tevreden klanten. Mond-op-mond reclame is voor hem de beste reclame. En een goede klant is een tevreden klant.

Ruud Faber staat garant voor een klein en bescheiden schildersbedrijf dat groot is in echt vakmanschap en klantvriendelijkheid. Behalve schilder werkzaamheden en wandafwerking (binnen en buiten) houdt hij zich ook bezig met hout en marmerimitaties, belettering en kleuradvies.
Uiteraard is Schildersbedrijf R. Faber er voor de particuliere klant alsmede de zakelijke klant. Uw huis/bedrijf is in goede handen.
Zijn visie op kwaliteitsschilderwerk geeft hij u graag inclusief referenties indien u dit belangrijk vindt. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Ruud Faber.
Schildersbedrijf R. Faber, Lisse. Tel. 06 218 975 19 of ruudfaber@ziggo.nl